Brad Pitt și Marion Cotillard formează un cuplu în “Allied”, cel mai nou film al lui Robert Zemeckis

allied

După The Walk și povestea curajosului Philippe Petit, bărbatul care în 1974 a traversat distanța dintre turnurile gemene din New York pe o sârmă, regizorul Robert Zemeckis acceptă o nouă provocare și ne propune un thriller care ne întoarce în timp, în primii ani ai celui De-al Doilea Război Mondial.

Acțiunea din Allied are loc în 1942 și îl are în prim plan pe Max Vatan (Brad Pitt), un ofițer britanic care, în timpul unei misiuni periculoase în Casablanca, se îndrăgostește de Marianne Beausejour (Marion Cotillard), o franțuzoaică din serviciile secrete, implicată la rândul său în acest caz. Deși povestea lor de dragoste pare una extraordinară, intrigile și secretele încep, treptat, treptat, să se strecoare în relația acestora. Max află că Marianne, femeia cu care s-a însurat și cu care are un copil, ar fi, de fapt, un spion al naziștilor, așa că începe o investigație pe cont propriu pentru a descoperi adevărul despre soția lui.

Filmul, din distribuția căruia mai fac parte Matthew Goode, Lizzy Caplan și Jared Harris, va fi lansat în Statele Unite pe 23 noiembrie (în cinematografele din România va intra abia anul viitor, la începutul lunii februarie), iar sincronizarea este numai bună pentru Oscarurile care vor avea loc  pe 26 februarie 2017. În 1995, Robert Zemeckis a câștigat Oscarul pentru Cel mai bun regizor cu Forrest Gump, desemnat, de asemenea, Cel mai bun film al anului.

Allied este primul film la care colaborează doi dintre preferații mei, Marion Cotillard și Brad Pitt, așa că aștept cu nerăbdare să îl văd, mai ales că și subiectul este foarte, foarte interesant!

Foto: outnow.ch

Categorii Lifestyle