Brad Pitt și Leonardo DiCaprio, capete de afiș într-un nou film de Quentin Tarantino

once upon a time in hollywood

Brad Pitt și Leonardo DiCaprio vor juca împreună într-o nouă producție marca Tarantino – Once Upon a Time in Hollywood, care va fi lansată la vară.

Distribuția filmului este una impresionantă. Pe lângă Pitt și DiCaprio, în film vor mai juca Margot Robbie, Al Pacino, Bruce Dern, Luke Perry (postum), Lena Dunham, Rumer Willis și mulți alții. Producția cu bugetul de aproape 100 de milioane de dolari tratează un subiect violent, în binecunoscuta manieră a lui Quentin Tarantino – și e inspirată dintr-o poveste adevărată.

Filmul se bazează pe crimele comise de Familia Manson – un grup criminal format de Charles Manson și de acoliții săi la sfârșitul anilor ’60. Margot Robbie o interpretează pe actrița Sharon Tate, care a fost ucisă cu bestialitate în propria ei casă, însărcinată fiind în opt luni și jumătate. Odată cu ea, au mai fost omorâte alte trei persoane, prieteni de-ai victimei, care se aflau în vizită. Sharon Tate a fost soția cunoscutului regizor Roman Polanski, care nu era acasă în momentul tragediei.

sharon tate

Sharon Tate

Leonardo DiCaprio joacă in Once Upon a Time in Hollywood rolul lui Rick Dalton, un actor ratat, iar Brad Pitt este Cliff Booth, prietenul lui Dalton, de profesie cascador.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle