Brad Pitt și Jennifer Aniston vor juca din nou împreună într-un film, după o pauză de 19 ani

brad pitt jennifer aniston

Brad Pitt și Jennifer Aniston se reunesc, de data aceasta doar pe marile ecrane. Cei doi foști soți vor juca într-un remake al comediei din 1982 – Fast Times At Ridgemont High, iar printre vedetele antamate să apară în film se mai numără Julia Roberts, Matthew McConaughey, Shia LaBeouf, Morgan Freeman, Henry Golding, Dane Cook și Sean Penn.

Cel din urmă s-a afirmat în lumea în filmului datorită apariției în producția originală Fast Times At Ridgemont High, în rolul lui Jeff Spicoli, dar actorul nu-și va relua, de data aceasta, partitura care i-a deschis drumul către celebritate.

Brad Pitt și Jennifer Aniston au jucat ultima dată împreună în 2001, pe când erau căsătoriți. Pitt a avut o apariție într-unul dintre episoadele serialului Friends, a cărui protagonistă era soția lui.

brad pitt jennifer aniston

Pitt și Aniston au divorțat în 2005, după un mariaj de cinci ani. Actorul a părăsit-o pe soția lui pentru Angelina Jolie, pe care a cunoscut-o la filmările Mr and Mrs Smith, iar aceștia s-au despărțit în 2016, după ce au avut trei copii naturali și încă trei adoptați, iar divorțul lor încă se discută la tribunal.

O parte din repetițiile pentru Fast Times At Ridgemont High vor fi difuzate live pe 21 august, pe conturile de Facebook și de TikTok ale organizației caritabile paronate de Sean Penn- Core – prin care actorul vrea să strângă fonduri pentru combaterea pandemiei de Coronavirus.

În ciuda parcursului lor tumultos, Brad Pitt și Jennifer Aniston au păstrat o relație de amiciție de-a lungul anilor, iar actrița chiar l-a invitat pe fostul ei soț la aniversarea ei de 50 de ani de anul trecut. În luna ianuarie a acestui an, cei doi au mai avut o scurtă întrevedere publică la gala Screen Actors Guild Awards, unde Pitt a câștigat trofeul pentru Cel mai bun actor în rol secundar datorită apariției sale în  Once Upon A Time In Hollywood, iar Aniston a câștigat un premiu pentru serialul The Morning Show, în care deține unul dintre rolurile principale. Cei doi s-a felicitat  reciproc în timpul galei, ceea ce a făcut deliciul presei și al celor prezenți la eveniment.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle