Boggi Milano: rafinament italian cu o tușă modernă

Când te gândești la eleganța masculină, fără doar și poate îți apare în minte stilul italian, nu-i așa? Este inevitabil, căci italienii perfecționează aerul de rafinament lipsit de efort de câteva secole încoace.

Boggi Milano porneşte de la moştenirea şi genetica stilurilor din trecut pentru a satisface conceptul de eleganță actual. Dress code-urile anterioare revin în reîncarnări moderne, iar ideea de stil clasic este susţinută de o cercetare continuă. Texturi contemporane, alături de tradiție și evoluție – acestea sunt semnele distinctive ale colecției pentru primăvară/vară 2017.

ArhiTextura

Costumul formal este redat într-un material unic cu efect sablé. Este disponibil în mai multe variante de imprimeuri în carouri, în nuanţe de albastru. Materialul este creat în exclusivitate pentru Boggi Milano.

Academia

Utilizarea mohairului răsucit asigură un confort termic stabil. Jacheta la doi nasturi, necăptuşită, este înfrumuseţată de revere şi de buzunarele „bilet”, inspirate din modele englezeşti din secolul al XIX-lea.

Garderoba Metropolitană

Blazerul albastru: fundamental pentru garderoba de vară. O piesă cu adevărat clasică, având o tonalitate sobră şi contemporană, blazerul este realizat astfel încât să fie plăcut şi confortabil în orice moment. Este uşor de personalizat în fiecare dimineaţă, folosind noi accesorii şi adăugând note personale.

Black Fit

Slim fit este imperativul pe care toate piesele vestimentare ale acestei linii îl urmează. Haine smart, siluete extraordinare, sculptate în textile prețioase. Croielile sunt gândite astfel încât să scoată în evidență formele corpului.

Călătorie modernă

Business, standard, economic. Nu contează. Costumul nu a suferit din cauza schimbării de fus orar, nu a căpătat nici măcar o cută. Tehnologia întâlneşte libertatea. Materialul stretch, fără fibre sintetice, garantează maximum de confort. Costumele sunt perfecte pentru călătorii, rezistente la fiecare mişcare,  fără cusur la sfârşitul fiecărui drum. Pe lângă faptul că este concepută astfel încât să își păstreze forma, jacheta multifuncţională din această colecție oferă purtătorului o experiență handsfree.

În Bucureşti, magazinul BOGGI poate fi găsit în Băneasa Shopping City.

Foto: Boggi Milano