Blush vs contouring

Narciso Rodriguez

Chiar dacă în ultima vreme, contouring-ul a câştigat teren în defavoarea fardului de obraz, îţi recomand să profiţi de zilele de primăvară şi să îţi evidenţiezi pomeţii, mizând pe tonuri trandafirii. Poţi reveni la tehnica de sculpting ori de câte ori vrei să obţii un look sărutat de soare. Momentan, am selectat cele mai tentante nuanţe de blush-uri astfel încât să conferim tenului un aspect proaspăt, ca după o plimbare în parc sau o sesiune intensă la sală.

În materie de blush-uri, noutatea constă în primul rând în tehnica de aplicare. Pe catwalk, s-a făcut deja remarcată tendinţa de a aplica produs nu doar pe vârful obrazului, ci să urce până spre tâmple (Narciso Rodriguez).  Exersează folosindu-te de unul dintre produsele de mai jos.

Blush Smile, Guerlain
Blush Smile, Guerlain

Pentru a te bucura într-adevăr de primăvară și zilele însorite ale acesteia, folosește smile”, noul blush duo într-un ambalaj de colecție de la Guerlain. Tips: pentru pomeți trandafirii, folosește ambele nuanțe, iar în plus, poţi aplica jumătatea de roz pal pe pleoapa superioară a ochiului.

Blush, Dior
Blush, Dior

Inspirat de culorile unei grădini înflorite, blush-ul Glowing Gardens de la Dior învăluie pomeţii într-o pudră delicată. Disponibilă într-o nuanţă discretă de roz, blush-ul poate fi aplicat direct pe faţă. Vom căpăta instant un aspect fresh şi tineresc.

Multi-Blush, Clarins
Multi-Blush, Clarins

Să ai pielea radiantă nu e o chestiune legată de de vârstă, ci de strălucire. Iar Clarins ştie asta şi o demonstrează prin lansarea noului Multi-Blush din colecţia de machiaj Instant Glow. Delicat ca petala unei flori, produsul depăşeşte graniţele machiajului. Îmbogăţit cu trandafir, jojoba și mimosa, se transforma într-un adevărat aliat al pielii, protejând-o de radicalii liberi. Pentru un efect cât mai natural, aplică-l cu ajutorul degetelor.