Blood Network: donează sânge și mergi la Untold!

FotorCreated1

Untold și platforma „Și Eu Donez” pun bazele primei rețele a donatorilor benevoli de sânge. După succesul incredibil pe care campania PAY WITH BLOOD l-a avut anul trecut, cel mai bun festival din Europa, Untold, reia anul acesta campania de donare de sânge, într-o variantă mult mai complexă și cu o nouă identitate: BLOOD NETWORK. În plus, Untold împreună cu singura platformă tehnologică de donare de sânge din România, „Și Eu Donez”, au pus bazele primei Rețele a Donatorilor Benevoli de Sânge. Membrii platformei vor fi anunțați prin newsletter sau telefon dacă este nevoie de ei ca să doneze la centrul din județul lor. Sistemul poate să prevadă anumite nevoi de sânge, pe grupe, arii geografice, în perioade delimitate ale anului.

Campania BLOOD NETWORK debutează în data de 7 iulie și se va desfășura în toate Centrele de Transfuzii din țară până în 29 iulie. Mai mult decât atât festivalierii vor putea dona și la caravana mobilă din Cluj-Napoca în zilele de 15,16,17 iulie și la București în zilele de 18, 19, 20 iulie.

În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă și se înscrie în baza de date „Și Eu Donez” primește un bilet gratuit pentru ziua de joi a festivalului, când pe scenă vor urca Dimitri Vegas&Like Mike, Tiësto și Faithless.

Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din țară și înscriu codul de donator primit pe site-ul Untold primesc o reducere de 150 de lei din prețul final al abonamentului.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scenă vor urca TOP 5 DJ ai lumii, Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, Hardwell, Martin Garrix, Tiësto, alături de alți peste 150 de artiști internaționali de renume.

Categorii Lifestyle