Blond platinat și cum îl obținem

Fără doar și poate, în continuare se menține în tendințe părul blond platinat. Dacă eșți șatenă și simți nevoia de o schimbare de look, blondul este mereu o idee bună.

Totuși, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul pentru a te asigura că această decizie este potrivită pentru tine. În primul rând, pentru a-ți face o idee în legătură cu nuanța care ti se potrivește, te sfătuiesc să încerci câteva peruci. E cel mai simplu mod prin care poți să îți dai seama dacă ești pregătită pentru o astfel de schimbare. În plus, cu siguranță va fi o experiență plăcută.

Un detaliu bine cunoscut de către posesoarele părului blond este faptul că acesta are nevoie de o îngrijire specială. Supus decolorarii, firul de par devine sensibil, deshidratat, își pierde din strălucire și rezistență, iar acest lucru trebuie compensat prin folosirea produselor intens hidratante. Deși este mai dificil, poți încerca și acasă să obții această nuanță de blond platinat.

Dacă preferi să mergi la sigur și să nu experimentezi lucruri noi pe podoabă ta capilară, îți recomandăm 3 saloane unde părul blond platinat se simte ca la el acasă.

Saloanele Gett’s (Mariott, Park Lake, Radisson Blu)

A post shared by GETT’S Salons (@gettssalons) on

Dare Beauty Center

Beauty District Salon