Blestemul serialului Glee – 3 morți în 7 ani

blestem glee naya rivera

Blestemul serialului Glee – Naya Rivera este cea de-a treia actriță din distribuția serialului Glee care are un sfârșit tragic în ultimii 7 ani.

Naya Rivera este cea de-a treia actriță din serialul Glee care a avut o moarte tragică, la doar 33 de ani. Înaintea ei, au mai murit alți doi protagoniști ai popularului serial-musical pentru adolescenți – primul a fost Cory Monteith, interpretul rolului Finn Hudson– care a decedat din cauza unei supradoze de droguri și alcool la doar 31 de ani, și i-a urmat Mark Salling, care a jucat rolul lui Noah ”Puck” Puckerman, care s-a sinucis în 2018, la vârsta de 36 de ani.

blestem glee naya rivera

Naya Rivera 

Trupul neînsuflețit al Nayei Rivera a fost găsit ieri de echipele de salvare și de recuperare în apele Lacului Piru din nordul Los Angelesului, locul în care actrița a plecat într-o excursie cu barca alături de fiul ei de doar paru ani, Josey Dorsey, care a supraviețuit tragicei întâmplări. Se pare că actrița a vrut să înoate în apele lacului alături de fiul ei, care purta o vestă de salvare, dar curenții apei au depărtat barca de locul în care se aflau cei doi, iar Naya Rivera a reușit, totuși, să-și urce fiul înapoi pe barcă, dar ea n-a mai putut să iasă din apă și s-a înecat, conform celor mai recente informații ale poliției din Ventura, regiunea unde s-a petrecut accidentul.

blestem glee naya rivera cory monteith

Cory Monteith și Naya Rivera 

Aceasta este cea de-a treia moarte într-un decurs de șapte ani printre cei care au facut parte din distribuția serialului de succes Glee, care a rulat între 2009 și 2015. În 2013, Cory Monteith , care era iubitul din viața reală dar și de pe ecran al protagonistei Lea Michele, a murit din cauza unei supradoze accidentale de droguri și de alcool într-o cameră de hotel.

Patru ani mai târziu, actorul Mark Salling a fost acuzat de tentativă de viol și de posesie de materiale de pornografie infantilă și s-a declarat vinovat, iar o lună mai târziu, și-a luat viața.

glee blestem serial

Distribuția serialului Glee 

Naya Rivera a intrepretat în Glee rolul Santanei Lopez, o majoretă populară, care devine mai târziu lider al ”mișcării de rezistență” LGBTQ.

Lea Michele, interpreta personajului principal feminin Rachel Berry, a fost acuzată recent de rasism și de bullying de mai multe foste colege din serial. În prezent, Lea Michele este căsătorită și așteaptă venirea pe lume a primului ei copil.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle