Blestemul familiei Kennedy persistă și astăzi. Încă o moarte în celebrul clan

Saoirse Roisin Kennedy-Hill

Una dintre cele mai cunoscute familii ale Americii, Kennedy, deplânge moartea tinerei Saoirse, în vârstă de 22 de ani. Nepoata fostului președinte al SUA, John F. Kennedy, a decedat din cauza unei dupradoze de droguri în casa de vacanță a familiei din Cape Cod, Nantucket.

Saoirse Roisin Kennedy-Hill  era fiica lui Courtney Kennedy Hill  și a lui Paul Michael Hill. Bunicul ei matern a fost Robert F Kennedy, fratele președintelui John F. Jennedy, fost procuror general al SUA și senator de New York. Dupa ce și-a anunțat intenția de a candida la funcția de președinte al Statelor Unite, în 1968, Robert F Kennedy a căzut victima unuia asasinat prin împușcare, la fel ca și fratele lui mai mare, care a fost ucis în 1963.

Saoirse Roisin Kennedy-Hill se lupta cu depresia și cu tulburările mentale, lucruri dezvăluite de ea însăși într-o lucrare făcută pentru școală, în urmă cu trei ani. Decesul fetei a survenit în după-amiaza zilei de joi, în jurul orei 14.30, după cum a constatat echipajul de ambulanță sosit la fața locului.

Inimile noastre sunt frânte de pierderea dragei noastre Saoirse. Viața ei a fost plina de speranță, de promisiuni și de dragoste”, a declarat familia îndoliată într-un comunicat.

Aceasta este cea de-a 12-a moarte tragică din clanul Kennedy, care pare lovit de un blestem.

Categorii Lifestyle