Blake Lively va juca rolul unei luptătoare MMA în drama „Bruised”

Chiar dacă în urmă cu o lună spunea că, în eventualitatea unui reboot al serialului Gossip Girl, și-ar dori să revină în rolul Serenei Van Der Woodsen, se pare că ultimul proiect al lui Blake Lively este unul extrem de îndepărtat de Upper East Side, cu toate dramele sale. Și asta pentru că actrița a fost cooptată în Bruised, cel mai nou film al lui Nick Cassavetes, regizorul din spatele unor pelicule ca The Notebook sau My Sister’s Keeper (vă avertizăm de pe-acum că e posibil să aveți nevoie de șervețele la el).

Conform celor de la Deadline, Lively a semnat de curând contractul pentru acest proiect, urmând să joace rolul lui Jackie, o mamă singură și o luptătoare MMA, o femeie care toată viața sa a fost nevoită să înfrunte cele mai dificile provocări.

Luna trecută, Lively a anunțat că va avea o nouă partitură solicitantă din punct fizic, după cea din The Shallows, unde a interpretat-o pe Nancy, o tânără care, în timpul unei sesiuni de surfing, rămâne blocată pe o stâncă, în zona în care vânează un rechin uriaș. „Voi face în câteva luni un film în care voi juca rolul unei luptătoare”, a declarat ea pentru Variety, ținând să precizeze că, în scurt timp, va începe și antrenamentele de box.

În plus, aceasta a vorbit și despre rolurile pe care le urmărește ea de fiecare dată: „Caut mereu să joc personaje feminine interesante. Poate fi o femeie care joacă în fiecare scenă din film sau poate fi o femeie cu care să mă pot conecta, important este să fie un personaj cu care să mă pot conecta.”

Bruised este primul proiect important al lui Blake Lively după ce a născut a doua oară. Actrița este căsătorită din 2012 cu Ryan Reynolds, alături de care are două fetițe: James și Ines.

Foto: outnow.ch, hepta.ro

Categorii Lifestyle