Blake Lively, despre viața cu trei copii: ”E ca și cum ai trece de la 2 la 3000!”

blake lively copii

Blake Lively a devenit mamă pentru a treia oară în luna octombrie a anului trecut, când  adus pe lumea ce-a de-a treia fetiță a cuplului pe care îl formează cu actorul Ryan Reynolds. Invitată la unul dintre show-urile televiziunii americane abc, Blake Lively a vorbit despre cum e viața cu trei copii mici și a glumit pe marginea faptului că umple lumea de fete.

”E ca și cum ai trece de la doi la 3000! Avem atât de mulți copii! E o nebunie, suntem depășiți, noi, părinții, avem destul de multe de făcut”, a declarat actrița în vârstă de 32 de ani. ”Cei care spun că nu e nicio diferență între a avea doi sau trei copii și că e ușor… nu au copii, de fapt. E o nebunie totală. Devine din ce în ce mai greu să pleci de acasă… Încep să te întrebe: Unde te duci? Când vii acasă? De ce ne lași singure?”, a mai povestit vedeta. ”Am numai fete și nu mi-aș fi dorit să fie altfel. Contribui și eu la eliminarea bărbaților de pe fața pământului. Iubesc să am fete, e incredibil!”, a mai glumit Blake Lively.

blake lively copii

Blake Lively și Ryan Reynolds, înainte să devină părinți pentru a treia oară 

Actrița nu a dezvăluit încă numele celei de-a treia ei fiice, pe care, de fapt, susține că ea și soțul ei, Ryan Reynolds, încă nu l-au ales. Pe celelalte fiice ale cuplului le cheamă James (5 ani) și Inez (3 ani).

ryan reynolds copii

Ryan Reynolds, cu fiica sa cea mare, James (5 ani)

Cel care a anunțat venirea pe lume  celei de-a treia fetițe a fost Ryan Reynolds, care a profitat de ocazie și, alături de fotografia cu el, cu Blake și cu nou-născutul postată pe Instagram, a îndemnat populația să participe la alegerile electorale canadiene.

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit în 2012, după ce actorul divorțase de Scarlett Johansson în 2011.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle