Blake Lively – Cele mai spectaculoase ținute de la Festivalul Cannes

hepta_2393853

Nu numai că se numără printre actriţele mele preferate grație talentului, Blakey Lively este, după mine, şi una dintre vedetele cu un stil absolut impecabil (anul trecut pe vremea asta, făcea valuri schimbând în aceeaşi zi 15 ţinute).

Blake, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil (actriţa este căsătorită cu Ryan Reynolds, cu care are deja o fetiţă de un an şi 5 luni, numită James), nu a lăsat acest fapt să o oprească din a purta pe durata Festivalului Cannes, ţinute care mai de care mai spectaculoase.

La gala de deschidere a festivalului, care a coincis cu proiecţia celei mai noi pelicule în regia lui Woody Allen, Café Society, Blake, care se întâmplă să fie unul dintre starurile filmului, a ales să poarte o naked dress semnată Atelier Versace, aceasta după ce, pentru evenimentul de photocall al lungmetrajului, desfăşurat în după-amiază aceleiaşi zile, a purtat un jumpsuit Juan Carlos Obando.

Look-ul naked a fost urmat de unul la pol opus – o fustă neagră cu aplicaţii din pene, alături de un mantou cu decolteu adânc, în aceeaşi nuanţă, ambele semnate Salvatore Ferragamo, pe care Blake le-a purtat cu ocazia cinei cee a urmat galei de deschidere a festivalului.

Pentru a-şi promova un alt nou lungmetraj – The Shallows – ce urmează să apară în cinematografe în luna august, Blake a optat pentru o rochie scurtă cu capă, semnată Giambattisa Valli, şi pantofi Christian Louboutin.

Pentru premiera peliculei BFG, Blake a ales din nou o rochie Atelier Versace (alături de pantofi Christian Louboutin – actriţa este, de altfel, una dintre muzele designerului), şi, cu toate că bleu-ul nu se numără nicidecum printre culorile mele favorite, această rochie este, până acum, preferată mea dintre toate ţinutele de la Cannes ale actriţei, urmat îndeaproape de look-ul Cinderella, în rochia Vivienne Westwood, de pe covorul roşu al premierei Slack Bay (Ma Loute).

Cum Festivalul Cannes încă nu s-a încheiat, rămâi cu ochii pe A List pentru update-uri legate de cele mai spectaculoase look-uri, dar şi despre peliculele pe care nu ar trebui să le ratezi.

hepta_2389027

Jumpsuit Juan Carlos Obando

hepta_2389965

Ținută Salvatore Ferragamo

hepta_2393316

Rochie Giambattista Valli

hepta_2394332

Rochie Vivienne Westwood

hepta_2395185

Rochie Atelier Versace

hepta_2389771

Rochie Atelier Versace

Foto: hepta.ro