Blake Lively- 8 coafuri care ne inspiră

Blake Lively, eroina serialului de succes „Gossip Girl”, are un păr frumos și sănătos și reușește să arate impecabil, de fiecare dată. Iată câteva coafuri care pot fi încercate cu succes de toate femeile care au părul lung.

De la coada de cal împletită, la bucle ultra structurate, coafurile lui Blake Lively sunt întotdeauna o sursă de inspirație pentru femeile care au un păr lung. Actrița spune că recurge la un truc, astfel ca aranjarea părului să nu-i ia prea mult timp, dimineata.

“Seara, după ce îmi spăl părul, îl usuc puțin și când este încă ud îl strâng într-un coc de balerină. Desfăcut în zori, părul capătă valuri ample și are un aspect natural!”, spune actrița.

Mai mult, se pare că Blake are un produs pe care îl prepară chiar ea acasă, pentru a-și aranja părul, un spray pe bază de sare și apă. Cu ajutorul acestuia, actrița obține cele mai naturale beach waves. O altă coafură des întâlnită în cazul starului de la Hollywood este cocul lejer, ușor de realizat și care -i conferă celei care îl poartă un aer romantic.

Categorii Lifestyle