Black Friday la Alist Designers boutique: Vinerea designerilor români

Black Firday este fenomenul mondial așteptat an de an, atât de producători, dar mai ales de către clienți. Anul acesta, noi sărbătorim Black Friday alături de designerii români de la Alist Designers boutique, care te așteaptă nu doar cu surprizele despre care ți-am tot povestit, ci și cu reduceri!

La Alist Designers boutique, Black Friday înseamnă o selecție specială de piese și de diverse obiecte de care te vei atașa imediat, la un preț redus față de cel oficial. Cele mai cool colecții te așteaptă să îți alegi favoritele cu ocazia unuia dintre cele mai populare evenimente de shopping din întreaga lume. Spațiul din București Mall Vitan te va surprinde vinerea aceasta nu doar cu viitoarele it-items din garderoba ta, ci și cu lucruri pe care le vei găsi perfecte pentru cadouri. 

Alist Designers boutique- Dana Iosa ne vorbește despre Dots.Planners
dots.planners

Pentru noi, este o bucurie să beneficiem de creativitatea designerilor într-un spațiu extrem de accesibil, la un preț extrem de bun. Însă, mai important, este că pentru designeri, aceasta este o ocazie de a te cuceri cu talentul lor. Iar importanța cumpărăturilor de la designerii locali, așa cum am mai spus-o, constă chiar în susținerea lor pentru a-i avea alături pentru cât mai mult timp. Unul dintre avantaje, printre altele, este faptul că multe dintre producțiile lor constau în serii limitate, deci ai toate șansele să beneficiezi de lucruri cu adevărat deosebite, pe care nu le vei întâlni chiar pe toate drumurile (wink wink).

Parapli Soley

De exemplu, Dots, Parapli Soley, Zori the Brand sau Di-Te vor avea reduceri de 20% în colecțiile lor. Însă cel mai bine este să vii aici pentru a descoperi tot ce ascunde mai bun și mai frumos fiecare stand. Spor la cumpărături, ne vedem la Alist Designers boutique!

În acest proiect prezentat de Mastercard, alături de noi sunt și partenerii de la București Mall Vitan. 

Foto: PR