Billie Eilish anunță lansarea unui nou album, Happier Than Ever

billie eilish album

Billie Eilish (19 ani), cântăreața momentului, lansează cel de-al doilea album din carieră, intitulat Happier Than Ever. Materialul discografic vine după succesului albumului ei de debut, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, cu care a doborât rceorduri în topurile muzicale.

Happier Than Ever la fi lansat în luna iulie a acestui an, iar artista și-a exprimat entuziamsul legat de noutățile muzicale pe pagina ei de Instagram. ”Noul meu album, Happier Than Ever, va fi lansat pe 30 iulie! Este cel mai bun lucru pe care l-am creat și sunt nerăbdătoare și încântată să-l ascultați. Nici nu am cuvinte să exprim bucuria pentru un astfel de proiect și sper să simțiți și voi ce simt eu. De asemenea, voi lansa o nouă piesă joi.”

billie eilish album

Billie Eilish și-a schimbat și lookul cu această ocazie și a renunțat la culoarea verde-acid din păr și a ales un blond soft, care îi îndulcește trăsăturile.

Artista are până acum la activ șapte premii Grammy, iar munca de creație pentru muzica ei se desfășoară alături de fratele ei, Finneas O’Connell.

 Billie Eilish a câștigat cu primul ei album When We All Fall Asleep, Where Do We Go? premiul Grammy pentru Cel mai bun artist debutant, Albumul anului și Cântecul anului – Bad Guy, plus alte distincții. 

Categorii Lifestyle