Bijuteriile care sărbătoresc magia Crăciunului

1

Deja ne-am obişnuit ca an de an, Pandora să ne răsfeţe cu o colecţie specială de sărbători. Anul acesta nu face, bineînteles, excepţie. Noua colecţie Pandora aduce în prim plan, pe lângă simbolurile clasice ale sărbătorilor de iarnă, frumuseţea captivantă a spaţiului cosmic, prin intermediul jocurilor de lumini create cu ajutorul pietrelor strălucitoare, care conturează imaginea misterioasă a constelaţiilor.

3

Magia Crăciunului

Reamintind de ornamentele decorative folosite pentru prima dată în anii 1700 pentru a decora brazii, colecția Magia Crăciunului din acest sezon cuprinde bijuterii faţetate împodobite cu pietre sclipitoare, simboluri de sărbătoare realizate din argint, şi talismane strălucitoare, în forme specifice sezonului.

Modelele vesele dezvăluie bucuria Crăciunului privită prin ochii unui copil, oferind moduri nenumărate de a crea mixuri unice. Finisate manual şi create din argint, pietre lucitoare şi email colorat, aceste piese meticulos realizate devin cadouri perfecte de Crăciun – amplificând bucuria de a dărui – sau pot fi suveniruri personale pentru tradiţii şi amintiri preţioase legate de sărbătorile de iarnă.

Printre piesele noastre preferate din noua colectie de numara pandantivul Medalion Plutitor, elementele miniaturale Christmas Wonder Petites – un set de trei mici talismane care pot fi puse în medalionul din cristal de safir – dar si modele de gheaţă, inspirate din peisaje de iarna, sau perlele albe de cultură imbinate cu pietre sclipitoare şi argint, ce evocă prin strălucirea lor fină o senzaţie de sofisticare atemporală.

high_chr16_sps_frost_01_rgb

high_chr16_sps_frost_02_rgb

high_chr16_sps_magic_02_rgb

high_chr16_sps_magic_03_rgb

high_chr16_sps_magic_04_rgb

high_chr16_sps_magic_05_rgb

high_chr16_sps_magic_06_rgb

high_chr16_sps_magic_07_rgb

high_chr16_sps_pandorarose_uk_02_rgb

high_chr16_sps_present_aus_01_rgb

high_chr16_sps_sebtember_02_rgb

high_chr16_sps_sentimenst_03_rgb

high_chr16_sps_sentiments_01_rgb

Foto: Pandora