Beyonce lansează o nouă colecție de haine – Ivy Park DRIP 2

beyonce adidas x ivy park drip 2

Beyonce n-a stat degeaba în timpul carantinei și, pe lângă lucrul la nou său album vizual, Black Is King, vedeta a conceput și o nouă colecție de haine sport-casual, Ivy Park x Adidas DRIP 2.

Noua linie de îmbrăcăminte conține piese în culori vii, de la galben neon, la bleu, somon, bej și verde. Beyonce a ales, ca de obicei, să fie ea însăși modelul de prezentare al colecției și apare în ipostaze provocatoare, în care i spoate admira silueta bine conturată. Colecția se va lansa oficial pe data de 30 octombrie și conține haine sport, casual, dar și câteva piese versatile, de zi.

Aceasta este a doua colecție pe care Beyonce o creează alături de Adidas, după ce prima linie a fost lansată la începutul anului. Pentru a-și face și mai bine cunoscută prima colecție Adidas X Ivy Park, Beyonce le-a trimis câteva articole de îmbrăcăminte unor vedete precum Kylie Jenner, Lizzo, Megan Thee Stallion, Ellen DeGeneres, Reese Witherspoon, Janelle Monae și Kelly Rowland, iar rezultatul a fost cel scontat – colecția a fost sold-out în câteva zile de la lansare.

beyonce adidas x ivy park drip 2

”Colecția încorporează stilul meu personal și cuprinde piese potrivite oricui. Ador să experimentez cu moda, să combin stiluri diferite – elegant cu sport, masculin cu feminin. A fost foarte distractiv să creez această colecție, care stă sub semnul creativității, puterea cea dintâi”,  a declarat Beyonce referitor la colecția Ivy Park DRIP 2.

beyonce adidas x ivy park drip 2

beyonce adidas x ivy park drip 2

Beyonce se află pe locul 55 în topul milionarelor care și-au construit averea pe cont propriu, lansat recent de publicația Forbes, cu o avere de 420 de milioane de dolari.