Beyoncé lansează Ivy Park, prima sa colecție vestimentară

Beyonce presents Ivy Park

Cântăreaţă premiată cu 20 de premii Grammy, self-made businesswoman şi una dintre cele mai influente personalităţi din lume – Beyoncé poate adăuga la lista de descrieri personale şi titlul de fashion designer, odată cu lansarea liniei sale vestimentare – IVY PARK.

Colecţia, care cuprinde haine şi accesorii de tip athleisure, este realizată în colaborare cu Sir Philip Green, preşedinte al Arcadia Group, care deţine Topshop, Topman, şi Miss Selfridge, printre alţi retaileri, şi va fi disponibilă în magazinele Topshop, Nordstrom, Selfridges, şi pe platforma Net-a-Porter.com.

Numele liniei vestimentare omagiază legătura artistei cu sportul, la nivel psihic. „Mă trezeam dimineaţă şi tatăl meu obişnuia să îmi bată la uşă şi să îmi spună că e vremea de mers la alergat. Țin minte că îmi doream să mă opresc, dar mă forţam să merg înainte”, îşi aminteşte ea într-un video ce a acompaniat lansarea colecţiei.

„Există încă lucruri de care îmi este teamă. Când trebuie să le depăşesc, încă mă întorc în acel parc. Înainte de a urca pe scenă, mă întorc în acel parc. Când a fost vremea să nasc, m-am întors în acel parc. Parcul a devenit o stare de spirit. Parcul a devenit forţa mea. Parcul este cel care m-a făcut să fiu ceea ce sunt.” La sfârşitul clipului, Beyoncé îndeamnă publicul să se întrebe la rândul său „Care este parcul tău?”.

Foto: hepta.ro