Beyoncé face primele declarații după a doua naștere

Chiar dacă a trecut mai bine de o săptămână de când a fost confirmată vestea că a devenit mămică pentru a doua oară, până acum, Beyoncé și soțul ei, Jay-Z, nu au făcut nicio declarație despre gemenii lor. Seara trecută însă, Queen Bey a transmis un mesaj prin intermediul lui Chloe și Halle Bailey, două artiste R&B care au acceptat premiul BET Viewer’s Choice în numele ei, în cadrul galei BET Awards 2017.

„Mulțumesc, BET, pentru acest premiu și pentru sprijinul tău extraordinar pentru albumul Lemonade. A fost o călătorie a iubirii, a celebrării culturii noastre, a respectării trecutului și a abordării prezentului și a viitorului cu speranță și hotărâre. Îi mulțumesc mamei mele, Tina Knowles-Lawson, pentru că m-a învățat foarte, foarte multe și a fost o influență constantă. Îi mulțumesc întregii familii pentru dragostea oferită. Echipei mele de la Parkwood Entertainment, mulțumesc! Și le mulțumesc tuturor fanilor mei, pentru că au fost alături de mine în această călătorie. Vă iubesc și vă apreciez. Și pentru toți cei prezenți în această seară acolo, sunteți cu toții foarte frumoși. Iar celor de acasă vă mulțumesc și vă doresc o seară minunată! Beyoncé”

În ultimele două săptămâni, pe Twitter s-a declanșat o adevărată furtună în centrul căreia sunt, evident, Beyoncé și gemenii săi. Conform E! News, Bey și bebelușii au părăsit spitalul și se odihnesc în prezent în Malibu, California, la renumita Villa Contenta, un complex de peste 25 000 de mp, cu piscină interioară și piscină exterioară, o seră și o grădină de trandafiri, o pivniță de vinuri, 10 dormitoare și 14 băi.

Pe 1 februarie 2017, Beyoncé a anunțat pe contul său de Instagram că este din nou însărcinată din nou și că fiica ei, Blue Ivy, va avea nu unul, ci doi noi parteneri de joacă.

Foto: hepta.ro

CITEȘTE ȘI:

Beyoncé a lansat o nouă piesă, iar clipul este adorabil!

Categorii Lifestyle