Beyoncé colaborează cu Balmain pentru o colecție capsulă

beyonce

Dacă ai urmărit imaginile de la Coachella (sau, și mai bine, dacă ai fost acolo), cel mai probabil știi deja outfiturile pe care le-a purtat Beyoncé. Vestea bună e că începând de azi, piese cât se poate de asemănătoare vor putea fi achiziționate, pentru că directorul de creație Balmain, Olivier Rousteing, și Beyoncé au decis să colaboreze la o colecție capsulă în scop caritabil. Ideea colaborării a-ncolțit chiar înainte de festival în timpul unui fitting – cele două hanorace (roz și galben) au fost create de Balmain.

beyonce

Colecția cuprinde o serie de sweatshirt-uri, tricouri și hanorace, toate având inscripționate inițialele numelui cântăreței, scrise cu litere grecești, și sunt inspirate de garderoba de festival a lui Beyoncé.

Prețurile nu vor fi mici, dar sunt justificate, deoarece toți banii strânși vor merge către United Negro College Fund. Tricourile vor avea prețuri care vor începe de la 220 de lire sterline, iar hanoracele vor avea prețuri cuprinse între 415 lire și 1.350 de lire.

beyonce

Toate item-urile vor fi de găsit începând de azi la reprezentanța Balmain din Paris, iar de duminică și online, pe site-urile cânăpreței, pe Net-a-Porter, MyTheresa și Barneys New York.

Foto: hepta.ro, Balmain