Betty White, una dintre cele mai longevive actrițe de la Hollywood, împlinește 99 de ani

betty white

Betty White este una dintre cele mai longevive actrițe de la Hollywood și spune că a ajuns la venerabila vârstă de 99 de ani datorită simțului umorului.

Betty White împlinește pe 17 ianuarie 99 de ani și astfel intră pe ultima sută de metri înainte de împlinirea centenarului. Actrița spune că a fost binecuvântată cu o sănătate de fier și ca simțul umorului îi menține spiritul tânăr. ”Nu-mi place de partea cealaltă, aici e mult mai bine”, a glumit actrița într-un interviu acordat publicației People.

betty white

Faptul că nu a urmat o carieră silvică a făcut-o pe Betty White să-și îndrepte atenția către o cariera în showbiz și astfel a fost cooptată în proiecte radio ș tv și a ajuns să câștige mai multe premii Emmy de-a lungul carerei ei, care se întinde pe opt decade. Unul dintre cele mai cunoscute roluri ale lui Betty White a fost cel din serialul de success The Golden Girls. Actrița a jucat în nenumărate filme și seriale și a avut mai multe apariții la emisiuni de televiziune de succes. De asemenea, vedeta este și o împătimită apărătoare a drepturilor animalelor.

betty white

”Am fost binecuvântată cu o sănătate de fier, așa că împlinirea a 99 de ani nu e cu mult diferită de cea de la 98. Ceea ce mă ține în viață este simțul umorului. Nu mă iau prea tare în serios și nu m-am mințit niciodată pe mine însămi.”

betty white

Betty White va avea parte de o aniversare fără fast din cauza restricțiilor impuse de pandemie, dar vedeta a spus că de-abia așteaptă să-și viziteze prietenii apropiați imediat ce va fi posibil.

Sfatul actriței pentru o viață lungă și fericită este, pe lângă simțul umorului, și menținerea unei percepții pozitive asupra lucrurilor- ”Nu vă lăsați copleșiți de probleme, negativismul consumă prea multă energie. Pe mine mă ține în priză și agentul meu, care îmi oferă permanent de lucru”, a conchis Betty White.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle