#BestBuy. Cele mai atractive oferte din zona de beauty

Orice femeie vânează produsele aflate în perioada reducerilor. Fie că vorbim despre fashion, accesorii, articole decorative, tuturor ni se înseninează ziua atunci când știm că putem să ne achiziționăm produsele preferate la niște super-prețuri. Tocmai din acest motiv, m-am gândit să ne începem atât ziua cât și săptămâna într-un ton vesel, așa că iată ce oferte de beauty au pregătit magazinele în această perioadă.

MELKIOR

Melkior ne întâmpină nu cu una, ci cu 6 oferte irezistibile, așa că le vom lua pe rând. Astăzi, 14 Mai, brandul sărbătorește frumusețea și propune trei variante de smart shopping. Astfel, dacă faceți cumpărături în valoare de minim 100 lei veți primi cadou 25 lei, pentru cumpărături în valoare de 150 lei primiți cadou 40 lei, iar la cumpărături în valoare de 200 lei primiți cadou 70 lei.

La capitolul manichiură, puteți beneficia de 50% reducere pe tot parcursul lunii pentru tratamentele de unghii, precum Cocktailul de vitamine ce conține 5 uleiuri din extracte vegetale (aloe vera, jojoba, camelie, lămâie, sâmburi de strugure) și 5 vitamine (C, A, E, F și B5).

Din categoria celor mai iubite oferte fac parte și promoțiile fardurilor compacte. La achiziționarea de 6/12/24 de rezerve de fard primiți cadou o paletă magnetică pentru depozitarea acestora, iar la achiziționarea a două rezerve de pudră compactă beneficiați de aceeași ofertă.

Mai multe detalii despre oferte găsiți pe site-ul oficial Melkior. Spor la shopping!

SEPHORA

Urban Decay oferă produse cu formule ultra-pigmentate și rezistente, întotdeauna în ambalaje cu design spectaculos. În pragul lansării noii palete Petite Heat, pe parcursul lunii mai produsele brandului pot fi achiziționate cu 20% reducere folosind codurile de reducere oferite de bloggerite. Dacă această veste ți-a adus instant un zâmbet pe buze, nu mai sta pe gânduri și profită de ofertă! Codul de reducere este valabil atât online, cât și offline și îl poți găsi aici.

DOUGLAS

În perioada 11 Mai-3 Iunie, Douglas oferă 20% reducere la achiziția a minim două produse de machiaj de la brandurile participante: By Terry, Clinique, Douglas Make-Up, Eisenberg, Estée Lauder și Teez, iar în perioada 11 Mai-14 Mai puteți profita de aceeași reducere valabilă pentru parfumurile bărbătești de minim 75ml. De asemenea, vă recomand să consultați secțiunea de oferte disponibilă pe site-ul Douglas!