Best of 2017: cele mai bune produse de beauty – Partea I

Cu siguranță un an semnificativ pentru industria de beauty, 2017 a fost anul lansărilor și al inovației în frumusețe. Ca în fiecare an, am asistat la zeci de lansări ale celor mai noi și inovatoare produse de makeup, însă, spre deosebire de anii precedenți, în 2017 au avut loc și lansări de noi branduri ale celebrităților precum Kim Kardashian – KKW Beauty sau Rihanna – FENTY BEAUTY. De asemenea, colaborările dintre cei mai renumiți beauty vloggeri și branduri cunoscute de makeup au influențat puternic trendurile din acest an: Desi x Katy – Dose of Colors, Kathleen Lights x Colourpop, sau Patrickstarrr x MAC.

Datorită profesiei de make-up artist, îmi place să fiu întotdeauna la curent cu tot ce este nou în industria de beauty și testez constant ultimele produse apărute. În acest articol am făcut o selecție cu cele mai utilizate produse ale anului 2017, fie că acestea au fost lansate sau nu în acest an. Este vorba despre produsele fără de care nu pot trăi atunci când vine vorba despre îngrijire și machiaj.

SKINCARE

Atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului, nu îmi mai pot imagina această rutină fără FOREO Luna Mini 2, KIEHLS  Cucumber Cleanser și EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentré. Cu ajutorul device-ului Foreo și a gelului de curățare Kiehl’s, scap de toate impuritățile de pe ten în timp ce exfoliez pielea fără a o agresa, iar cu crema de la Embryolisse o hidratez în profunzime pentru un aspect catifelat. Dispozitivele Foreo sunt disponibile în magazinele Douglas, Kiehl’s Cucumber Cleanser este disponibil în magazinul Kiehl’s, iar Crema Embryolisse este disponibilă aici.

MAKE-UP

Întotdeauna trebuie să avem o bază adaptată nevoilor pielii și look-ului final pe care ni-l dorim. Pentru un aspect proaspăt și radios, aplic întotdeauna BECCA Shimmering Skin Perfector, disponibilă în Sephora. Dacă îmi doresc un ten bine uniformizat care se fotografiază perfect, apelez la SMASHBOX Photo Finish Primer, disponibil în magazinele Douglas.

Pentru un ten fără imperfecțiuni, am folosit, pe tot parcursul acestui an, BOURJOIS CC Cream în machiajul de zi cu zi, pentru că acoperă imperfecțiunile fără a încărca tenul și are un finish satinat, natural – îl găsești în magazinele Douglas. Pentru un aspect mat și rezistență pe tot parcursul zilei, FENTY BEAUTY PRO FILTR Foundation nu încarcă tenul și este disponibil în 40 de nuanțe din care este imposibil să nu găsești una perfectă pentru tine – îl poți comanda aici.

Întotdeauna folosesc minimum 2 concealere, unul mai fluid cu subton de piersică, L.A. GIRL PRO Conceal, pentru acoperirea cearcănelor (disponibil aici) și unul cu acoperire mare, exact în nuanța fondului de ten, pentru a acoperi imperfecțiunile, ANASTASIA BEVERLY HILLS Concealer, disponibil în saloanele Anastasia Beverly Hills.

Pentru a blura porii și fixa machiajul pe tot parcursul zilei aleg întotdeauna o pudră fără pigment, care nu încarcă tenul. Din portfardul meu nu lipsește niciodată FENTY BEAUTY Invisimatte Blotting Powder, pentru că este compactă, iar de pe măsuța de machiaj e nelipsită RCMA No Color Powder, disponibilă aici

Atunci când aplic blush, iluminator și bronzer, îmi doresc ca efectul să fie natural, produsele nu trebuie să lase textură pe piele, ci să se uniformizeze și să se întrepătrundă unele în altele, fără a-ți da seama unde începe și unde se termină machiajul. Două blush-uri care nu lipsesc niciodată din kit-ul meu de make-up sunt PUPA Milano Like a Doll Luminys Blush, disponibil în magazinele Pupa și COLOURPOP Super Shock Cheek, disponibile aici.

Pentru a bronza tenul, folosesc întotdeauna unul dintre aceste două produse – TOO FACED CHOCOLATE SOLEIL, disponibil la Sephora, sau COVER FX Custom Enhancer Drops Sunkissed, pentru pigment intens cu un finish extrem de natural, disponibil aici.

Iluminatoarele pe care le ador și pe care le-am folosit intens pe tot parcursul anului 2017 sunt TOO FACED CANDLELIGHT GLOW pentru look-urile de zi și MAKE UP FOR EVER Pro Light Fusion pentru cele de seară. Disponibile în magazinele Sephpora.

În următorul articol voi vorbi despre favoritele în materie de farduri de pleoape, sprâncene, rujuri și produse de păr.

Foto sus: Fenty Beauty

CITEȘTE ȘI:

Best of 2017: cele mai bune produse de beauty – Partea a II-a