Best of 2017: cele mai bune produse de beauty – Partea a II-a

După cum am promis în prima parte a acestui top beauty 2017, în acest articol voi dezvălui care sunt produsele de beauty pe care le-am utilizat și le-am îndrăgit cel mai mult în anul 2017. Dacă nu ai citit prima parte, intră aici

Continuăm cu produsele care fac parte din categoria de makeup, respectiv farduri de pleoape, mascara, gel pentru sprâncene și rujuri.

Atunci când mă gândesc la fardurile de pleoape fără de care nu am plecat niciodată la shooting, îmi vin în minte două produse – paleta ANASTASIA BEVERLY HILLS Modern Renaissance, disponibilă în saloanele Anastasia Beverly Hills și fardurile metalizate, extrem de pigmentate, rezistente și ușor de aplicat COLOURPOP Super Shock Shadow, disponibile aici.

Pentru perfect cat eyes, am folosit pe tot parcursul lui 2017 două tușuri – MELKIOR Liquid Eyeliner, ideal pentru detalii (disponibil în magazinele Melkior) și INGLOT AMC Gel Liner #77 cu pigment intens atât pentru codițe, cât și pentru linia apei, disponibil la Inglot.

Un alt produs cheie din kit-ul meu de make-up este INGLOT Duraline. Acest produs ar trebui să fie nelipsit din trusa oricărui make-up artist, deoarece are o mulțime de întrebuințări – îl poți folosi pentru a reîmprospăta orice produs cremos care este ușor uscat (precum eyelinerul gel, mascara, gelul pentru sprâncene sau fardurile cremoase care vin în borcănașe) păstrând în același timp proprietatea waterproof, îl poți folosi pentru a crea orice culoare de eyeliner sau fard cremos dorești, mixându-l cu produsul în respectiva culoare sau chiar pentru a crea propriul ruj lichid mat, super rezistent, prin același mix cu un fard de pleoape – avantajul este că toate produsele obținute vor fi waterproof. Îl găsești în magazinele Inglot.

Când vine vorba despre sprâncene naturale, nu îmi pot imagina două produse mai bune decât ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz, care umple spațiile goale și oferă definire, disponibil în saloanele Anastasia Beverly Hills și NYX Tinted Brow Mascara care oferă textură firelor de păr și le fixează pe tot parcursul zilei, disponibil la NYX.

În acest an, am rimelat genele cu MAYBELLINE Lash Sensational, atunci când mi-am dorit un efect de alungire și cu LOREAL Paradise Extatic, atunci când am dorit volum. Ambele produse sunt disponibile la Douglas.

Pentru a finisa machiajul, am optat pentru SMASHBOX PHOTO FINISH Primer Water (disponibil în Douglas), atunci când mi-am dorit look-uri fresh și URBAN DECAY All Nighter, atunci când am vrut ca machiajul să rezite pe tot parcursul serii, disponibil la Sephora.

În materie de rujuri nu m-am putut opri numai la două, însă îți pot garanta că pe toate cele menționate merită să le încerci – pentru un nude delicios am folosit MAC Peachstock, disponibil la Mac, pentru buze juicy și hidratate am optat pentru ESTEE LAUDER Pure Color Envy Desirable, iar pentru un roșu perfect, mat și rezistent, SEPHORA Lip Stain 01, disponibil la Sephora.

Dacă ești make-up artist, ai nevoie de paleta pentru buze de la ANASTASIA BEVERLY HILLS. Este un produs care m-a salvat de fiecare dată când am avut un client imprevizibil sau, pur și simplu, când mi-am dorit să creez absolut orice nuanță mi-a trecut prin minte. Disponibilă în saloanele Anastasia Beverly Hills.

HAIR

Atunci când vine vorba despre produse pentru păr, nu am la îndemână o gamă foarte variată deoarece nu sunt foarte pricepută în acest domeniu. Dacă te afli în aceeași situație, poți citi articolul despre 3 coafuri simple, pe care le poate obține oricine, aici.

Așadar, cele două produse care mi-au fost alături în 2017 sunt spuma de păr pentru volum și uleiul hidratant pentru vârfuri din gama KARDASHIAN BEAUTY infused with Black Seed Oil, disponibile în magazinele Douglas.

NAILS

Pentru că și la capitolul unghii prefer lucrurile extrem de simple, am un singur produs favorit în acest an, lacul de unghii nude OPI în nuanța Pale To The Chief, disponibil la Sephora.

Abia aștept să văd ce noutăți ne pregătește industria beauty în 2018 și să împărtășesc cu voi cele mai noi trucuri de machiaj și modul în care utilizăm cele mai bune produse.

Foto sus: Fenty Beauty

CITEȘTE ȘI:

Best of 2017: cele mai bune produse de beauty – Partea I