Beneficiile unei vizite la Spa

O vizită la Spa înseamnă mai mult decât răsfăț. E o modalitate eficientă de detoxifiere, de întărire a sistemului nervos sau de înfrumusețare. Iată câteva motive care te vor face să mergi mai des la Spa!

Mai multă energie prin masaj

Masajul stimulează mușchii, pune sângele în mișcare și te revigorează. “Masajaul Thailandez vizează întregul corp. Maseurul execută mișcări uniforme și direcționate precis asupra punctelor de presiune ale corpului, combinând aceste tehnici cu mișcări pasive de întindere. Masarea acestor puncte de presiune înlătura blocajele de energie și elimina durerile articulare, spinale și musculare. ” explica Suzana Pretonian, dr. Balneolog în cadrul Danubius Health Spa Resort Sovata.

Te scapă de stres

Bogate în minerale și încălzite de adâncimile pământului, apele minerale termale constituie un extraordinar remediu natural. “Acestea sunt eficiente în tratarea artrozelor, reumatismelor și disfuncțiilor aparatului locomotor, cât și în cadrul programelor de recuperare. Relaxarea în apă caldă este un antidot împotriva stresului cotidian,” mai precizează Dr. Pretorian.

Băile sărate sunt o altă modalitate eficientă de a combate stresul  – acestea permit o senzație unică de relaxare și flotație în aer liber. În plus, apa sărată are un efect terapeutic relaxant. Petrece cât mai mult timp relaxându-te și vei reduce semnificativ riscul a nenumărate boli!

O piele mai frumoasă

Stresul, lipsa somnului sau un regim alimentar dezechilibrat – sunt dpar câteva cauze care pot genera dezechilibre dermatologice. Ia aminte: multe terapii spa sunt ideale pentru curățarea și hidratarea pielii.  Câteva exemple? Măști, scruburi, masaje și împachetări faciale cu ingrediente hrănitoare precum nămolul sau mierea. Toate pot face minuni pentru pielea ta.  Atuul lor? Ajută la îmbunătațirea circulatției sângelui și  regenerează epiderma.

Categorii Lifestyle