Ben Affleck și Ana de Armas s-au despărțit

ben affleck ana de armas

Cuplul format din Ben Affleck (48 de ani) și Ana de Armas (32 de ani) s-a destrămat. Cei doi actori au încheiat relația pe care o aveau de aproape un an, după ce au fost nedespărțiți în 2020.

Cele două vedete au încheiat relația în termeni amiabili, iar cea care a avut inițiativa a fost Ana de Armas, deoarece relația era prea complicată, iar cei doi aveau priorități de viață diferite, conform surselor din apropierea celor doi, citate de presa americană.

ben affleck ana de armas

Ben Affleck și Ana de Armas s-au cunoscut în 2019, pe platourile de filmare ale producției Deep Water, un thriller psihologic în care cei doi dețin rolurile principale. Imediat după ce s-a înfiripat povestea de dragoste, la începutul lui 2020, Ben și Ana au făcut o excursie în Cuba, țara natală a actriței, și au documentat totul pe conturile lor de Instagram. De atunci, cei doi au fost de nedespărțit. Ana s-a mutat în casa lui Ben Affleck din Pacific Pallisades și i-a cunsocut pe cei trei copii ai actorului, împreună cu care a petrecut mult timp.

ben affleck ana de armas

Se pare că Ana de Armas nu voia să se stabilească în Los Angeles definitiv, dar Ben Affleck nu putea să părăsească metropola în care locuiesc copiii săi – Violet, 14 ani, Seraphina, 11 ani și  Samuel, 8 ani. De asemenea, sursele citate de presa americană susțin că Ana de Armas ar fi încheiat relația cu Ben Affleck la telefon.

ben affleck ana de armas

Ben Affleck a fost căsătorit cu Jennifer Garner, mama copiilor săi, între 2005 și 2018. După despărțirea de Jennifer, Ben a avut mai multe aventuri, până s-o cunoasca pe producătoarea tv Lindsay Shookus, cu care a avut o relație serioasă de doi ani. Au urmat apoi alte aventuri până s-o întâlnească pe Ana de Armas, de care a fost nedespărțit până recent.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle