Bella Hadid și Irina Shayk, transformate în marionete în campania de primăvară-vară 2021 Moschino

bella hadid irina shayk moschino

Bella Hadid și Irina Shayk personifică imaginea propusă de Moschino pentru colecția de primăvară-vară 2021. Cele două supermodele apar în ipostaza de marionete îmbrăcate în ținutele rafinate Moschino, cu aer retro.

Casa de moda italiană a avut o defilare de impact astă-toamnă, când a prezentat colecția de primavară-vară 2021. Atunci, creațiile Moschino au fost prezentate de marionete îmbrăcate în miniaturi ale hainelor create de nonconformistul Jeremy Scott, designerul casei.

moschino 2021

Campania în care apar Bella Hadid si Irina Shayk se intitulează sugestiv No Strings Attached și conține piese create cu gândul de a celebra farmecul haute-couture, după cum menționa Jeremy Scott la momentul lansării. Designerul a vrut să propuna o alternativă curentulului fashion impus de pandemie, când toată lumea a adoptat ținutele lejere, sport și să readucă în atenție creațiile elegante, rafinate, realizate cu migală și cu atenție la detalii. ”Ador lucrurile rafinate, unice și eu continui să mă îmbrac cu atenție, în haine frumoase, elegante, chiar și când stau în casă și nu mă întâlnesc cu nimeni”, povestește Jeremy Scott.

moschino 2021

Colecția de primăvară-vară Moschino No Strings Attached este fotografiată de celebrul Steven Meisel, iar în imgini putem admira frumusețea modelelor care poartă creațiile rafinate Moschino- rochii cu corsete și voaluri transparente.

View this post on Instagram

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Bella Hadid este o veche cunoștință a casei Moschino, cu care colaborează încă din 2017, iar Irina Shayk a ales o fotografie din campania de primăvară a brandului italian pentru a-și celebra împlinirea a 35 de ani, pe 6 ianuarie.