Bella Hadid a pozat pentru o campanie de fashion pe FaceTime

bella hadid facetime

Autoizolarea n-o împiedică pe Bella Hadid (23 de ani) să-și facă meseria în continuare, așa că supermodelul a pozat recent pentru cea mai nouă campanie a brandului Jacquemus pe FaceTime, în fața fotografului Pierre-Ange Carlotti. Ședința foto inedită a avut loc în casa mamei Bellei, Yolanda Hadid, situată în Pennsylvania, locul în care familia s-a refugiat în fața pandemiei de Coronavirus.

Fotografiile de campanie făcute prin intermediul FaceTime sunt foarte îndrăznețe și ne-o arată pe Bella Hadid în mai multe ipostaze sexy, pozând în haine și cu accesorii ale bradului amintit.

Jacquemus este doar unul printre brandurile care s-au adaptat imediat noilor reguli de distanțare socială. Zara, spre exemplu, le-a rugat pe modelele sale să se fotografieze singure acasă, odată ce ședințele foto profesioniste nu au mai putut avea loc.

View this post on Instagram

@jacquemus 2020 @ Home / by my angel friends Simón& @blackpierreange … Best few hours… 💛 Reconnecting…. 💛

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Chiar dacă fotografiile campaniei a cărei protagonistă este Bella Hadid nu sunt la cea mai bună rezoluție, acestea au fost imediat apreciate de fani. Modelul a publicat, de asemenea, și o înregistrare video în care ne arată cum se derulează ședința foto de carantină în fața fotografului Pierre-Ange Carlotti.

View this post on Instagram

@jacquemus 2020 @ Home / by my angel friends Simón& @blackpierreange … Best few hours… 💛 Reconnecting…. 💛

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

Bella Hadid se află în autoizolare la ferma mamei ei alături de sora ei, Gigi Hadid, care a împlinit pe 23 aprilie 25 de ani și care și-a sărbătorit ziua cu tort, confetti și cadouri, toate documentate de sora ei mai mică pe Instagram.