BELIEVE IN ANGELS, noua colecție capsulă semnată KINGA VARGA

Noua colecție capsulă Kinga Varga aduce în prim plan femeia modernă. Tricouri înaripate sunt puse în evidență prin asocierea cu pantaloni scurți, cu talie înaltă, din catifea sau paiete. Rochii feminine și lejere, cămașa-rochie cu aripi imense de 70 cm pun în valoare farmecul feminin.

Aripile de îngeri interpretate în mai multe tehnici și forme, tricouri lungi și scurte, accesorii voluminoase împletite manual în tehnica ‘arm-knitting’ și cămașa-rochie.

La baza conceptului stă ideea de a începe o serie de colecții capsulă fotografiate nu pe manechine, ci pe femeia activă a zilelor noastre; femeia mamă, femeia independentă și plină de viață care are curajul să își dezvăluie feminitatea și unicitatea.

Kinga Varga a ales ca imaginea acestei colectii sa fie Bianca GRIP, Fondator GripADs. Bianca este cunoscută drept managerul care a dus proiectul online www.tocmai.ro din faza de start-up până în top 3 site-uri din România. Momentan în calitate de expert online, ea ajută proiectele românești  din zona de tehnologie să cucerească piața globală împreună cu echipa sa din cadrul agenției de digital GripADs.

‘Piesele vestimentare din noua colecție sunt ideale pentru femeia modernă. Sunt comode, îți oferă multă libertate de mișcare, dar și rafinament”, spune Bianca.