Become A Voyeur

Dramatică prin stilizare și voyeuristică prin transparențe, noua colecție Murmur integrează formele clasice în universul senzual al brandului.

Colecția pentru toamnă 2017 oferă șansa unei exprimări mai dramatice, imperiale, moderne. La baza cromaticii este negrul, cu accente de alb, nude și violet. ,,E ca fotografia lui Irving Penn sau Helmut Newton – alb-negru, clasică, rafinată și mereu modernă. Atracția este prea mare să nu mergi în direcția asta.”, spune Andreea Bădală, designerul Murmur.

Maleta clasică devine o piesă cu dublă funcționalitate, transformându-se într-o bluză cu spatele gol, halatul este acum o jachetă transparentă care poate fi purtată ca rochie, peste body-uri semnătură Murmur. Cămașa albă clasică este transpusă în bluze somptuoase cu mâneci bufante sau care dezvăluie umerii, iar colanții simpli capătă accente fine care amintesc de forma de portjartier sau iau locul dresurilor cu bandă, complet transparenți.

Colecția toamnă/iarnă 2017 este acum disponibilă în showroom-ul MURMUR din Strada Icoanei nr. 75A, București, și online.