A List Magazine ∙ February 17, 2021 ∙ 4 min read

Inspirate de colega noastră, Monica Cismaru, și de trucurile specialistului Răzvan Dobrescu, ambasador L’Oréal Professionnel, am decis să ne coafăm și noi acasă, cu Steampod 3.0.

Nicoleta Nicolae (redactor șef www.alistmagazine.ro), look special pentru zile de neuitat

Zilele trecute, colega mea, Monica Cismaru, a lansat provocarea de a crea un look special pentru Valentine’s Day, cu ajutorul Steampod 3.0, prima placă profesională de styling patentată pentru o transformare instantă care face părul cu 78% mai puțin deteriorat. Desigur, am fost atentă și la trucurile specialistului Răzvan Dobrescu, ambasador L’Oréal Professionnel. Să îți spun, pentru început, un truc personal: întotdeauna realizez cel puțin două lookuri, cu câteva zile înainte de o zi specială, astfel pot să văd ce merge și ce nu merge, unde mă descurc și unde nu îmi iese ce îmi doresc. Față de o placă obișnuită, cu Steampod 3.0 a fost foarte simplu și să întind părul, și să îl ondulez. Mi-a plăcut mult faptul că am putut regla cea mai bună temperatură pentru tipul meu de păr, respectiv 180ºC! Am aplicat pe părul umed Blow-Dry Fluidifier, un produs cu protecție termică L’Oréal Professionnel (poate fi folosit până la 230ºC) care este ideal de folosit împreună cu Steampod 3.0. M-am bucurat să aflu că are acțiune anti-electrizare timp de 96H și că rezistă până la 80% împotriva umidității. Și, pentru că am scris materialul a doua zi, pot să vă confirm că încă am coafura dorită, lucru care nu mi se întâmplă cu orice instrument de styling. Întinderea părului a fost la fel de simplă ca și un pieptănat iar asta înseamnă foarte puțin timp petrecut în fața oglinzii. Iar ondularea a fost și mai simplă pentru că are un cordon foarte permisiv cu mișcările mele câteodată haotice. De ce e un gadget must-have? Pentru că durează foarte puțin să obții un look cool, pentru că te ajută să menții părul sănătos, luminos și pentru că ocupă foarte puțin loc, chiar și pe cea mai mică măsuță de toaletă.

 

 

Roxana Popescu (social media manager Alist Magazine), look cool și sofisticat de Valentine’s Day

”Am acceptat și eu provocarea colegei mele, Monica Cismaru, și, cu ajutorul sfaturilor sale primite de la Răzvan Dobrescu, ambasador L’Oréal Professionnel, am încercat să creez un look simplu, dar sofisticat, pentru Valentine’s Day. Sunt nefericita deținătoare a unui fir de păr subțire, o cauză pierdută pentru orice tip de hairstyling am încercat. Asta până când placa profesională de styling cu abur Steampod 3.0 mi-a dovedit că pot să mă bucur și eu de bucle care să își mențină forma pentru un timp îndelungat. Iar când am aflat că tehnologia sa hidratează cu până la 78% părul în timpul utilizării, am fost cu mult mai fericită, întrucât părul meu este protejat împotriva deteriorării. Ziua următoare, pentru că aveam chef de o schimbare, m-am decis să îmi îndrept părul. Steampod 3.0 a făcut față cu brio dorinței mele de a avea un păr drept și lucios care a stârnit curiozitatea tuturor colegelor dornice să afle motivul pentru care părul meu arată atât de sănătos.”

 

Povestea Steampod 3.0

Cred că te-am făcut deja curioasă, îți povestim mai multe despre Steampod și despre atuurile Steampod 3.0. Primul sistem de netezire a părului pe bază de abur de la L’Oréal Professionnel, Steampod 1.0, a fost lansat în 2012, în colaborare cu Rowenta Salon: pentru coafare ultra-eficienta, ultra-rapidă și ultra-îngrijire a părului. O singură trecere cu Steampod peste fiecare șuviță asigură minim 3 zile de netezire: acest fapt a crescut rapid notorietatea lui ca fiind produsul profesional must-have & high-tech folosit de coafori și, ulterior, de consumatorii finali.

În 2015, a fost lansat Steampod 2.0, iar, în 2019, Steampod 3.0, varianta îmbunătățită a produsului care oferă și mai multe beneficii și care potențează coafarea părului într-un mod eficient și fără a-l deteriora.

Pe scurt, ce trebuie să reții despre Steampod 3.0:  Este primul instrument profesional patentat** pentru stilizarea părului, prin tehnologia cu abur, pentru o transformare instantă (de 2 ori mai neted*, de 2 ori mai rapid*) ce face părul cu 78% mai puțin deteriorat și oferă respect optim pentru fibra capilară la fiecare utilizare*.

*Test instrumental vs. o placă obișnuită.

**Steampod la 180ºC vs. o placă obișnuită la 30ºC.

Foto: Arhivă personală.

Related Posts

7 produse de machiaj pentru final de vară

Doar de 7 produse de machiaj mai ai nevoie pentru a-ți completa frumusețea, în acest final de vară….

Top 3 produse pentru îngrijirea coreeană a pielii

Luminos, curat și foarte bine hidratat, aceastea sunt calitățile tenului pe care le obții atunci când folosești cele…

10 propuneri fresh pentru un ten luminos

O dată pe săptămână, păstrează o jumătate de zi liberă, de răsfăț, doar pentru tine. Pregătește o infuzie…

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…