moroccanoil produse ingrijire păr

Dacă tot am vorbit recent despre miturile frumuseții, azi am revenit cu un set de 6 mituri legate de păr. True or false? Hai să vedem!

Dacă îți tunzi părul des, acesta va crește mai repede și mai des. FALS

E adevărat că părul tuns scurt se simte mai bogat la atingere, însă dacă ți-l tunzi mai des nu i se va modifica ritmul de creștere sau textura.

Vârfurile despicate pot fi reparate. FALS

Singura soluție pentru vârfurile despicate este…ai ghicit: foarfeca. Din păcate, vârfurile degradate nu pot fi “lipite” la loc. E adevărat că îți poți ajuta părul să nu mai pară despicat folosind uleiuri și tratamente special concepute în acest sens, însă cel mai bun remediu rămâne o tunsoare care sigur îți prinde bine o dată la câteva luni. Pentru un păr care se simte și arată bine îți recomand produsele Moroccanoil.

Vârfurile despicate se pot întinde pe lungimea firului de păr. ADEVĂRAT

În primul rând, trebuie să știi că vârfurile se pot despica de mai multe ori. În al doilea rând, șuvițele de păr neîngrijite sau netunse la timp se pot despica și mai mult pe parcurs, așa că programează-ți o vizită la hairstylist din timp.

Sucul de lămâie decolorează părul. FALS

Sunt sigură că ai auzit de multe ori acest mit, însă majoritatea femeilor nu au observat nicio diferență după folosirea sucului de lămâie în acest scop.

Chelia poate fi provocată de coafurile mult prea strânse. ADEVĂRAT

Coada de cal sau cocul sunt doar două dintre coafurile care ne sunt la îndemână și ne scot din dilemă. Însă, purtate prea des, pot fi o cauză reală în ceea ce privește apariția cheliei.

Dacă te-ai născut cu un păr drept, acesta își va păstra aceeași textură pentru totdeauna. FALS

Fie el drept sau ondulat, părul își poate schimba textura în timp. Chimioterapia, sarcina, medicația sau vârsta sunt câțiva factori care pot modifica textura părului.

Related Posts