Ajungând la concluzia că nu sunt singura care are mari probleme iarna cu pielea uscată din cauza frigului, astăzi vreau să povestesc puțin despre cremele de mâini. Mi se usucă atât de rău mâinile iarna, încât într-un an eram sigură că este vorba despre o boală. Ajunsă la dermatolog am înteles ca ele chiar au nevoie de hidratare intensă, permanentă, pentru că, spălându-le foarte des, se deshidratează. În contact cu aerul rece, nu mai zic că poate crăpa pielea, revenindu-și foarte greu.

Nu sunt specialistă în zona de beauty, dar simt ca devin expertă în creme de mâini, așa că m-am gândit să fac un top al celor mai bune produse de acest tip încercate de mine, pe diferite bugete.

Vreau să menționez faptul că am încercat cred că peste 20 de creme de mâini și iată care sunt cele șase care m-au convins.

Locul 1: Intensive Moisturizing Hand Treatment de la Elizabeth Arden 

Acesta este un brand pe care l-am descoperit într-un duty free dintr-un aeroport și m-a cucerit de la primul produs încercat.

Eram tot într-o iarnă și simteam cum îmi vor crăpa mainile dacă nu iau o cremă. Am ales-o la întamplare și bine am făcut pentru că acum este preferata mea.

Această cremă este din gama EIGHT HOUR CREAM și eu o aleg pentru tratamentul intensiv hidratant. 

Ca și preț cred că este echilibrat, în raport cu calitatea.

Costă 125 de lei și o găsești înmagazinele Sephora sau online, aici.

Locul 2: Cold Cream de la Avene

Povesteam la început că am ajuns la dermatolog din cauza deshidratării mâinilor. Medicul mi-a recomandat un săpun de la Avene din această gamă, numită Cold Cream, iar acum câteva săptămâni am găsit la farmacie o noua variantă de cremă. Imi place foarte mult pentru că intră foarte repede in piele și se găsește și într-o varianta mică, travel size, oferind posibilitatea să o iei peste tot cu tine în geantă.

Se găsește în orice farmacie la prețul de 25 de lei, sau online, aici.

Locul 3: The Hand Treatament de la La Mer

Am primit această cremă într-o variantă travel size acum ceva timp.

Prețul este unul foarte mare și te face să întrebi serios dacă rezultatele sunt de zece ori mai bune, din moment ce prețul este… față de cele obișnuite.

Nu știu dacă este de atâtea ori mai bună în comparație cu o cremă de 10 de euro, dar este clar o cremă foarte eficientă, fiind reaizată din alge marine; în plus, are și rol antirid.

Acest tratament se găsește la prețul de 382 de lei în magazinele Sephora, sau online, aici.

Locul 4 : Cocoa Butter Formula de la Palmer’s

Aceast cremă conține Vitamina E și unt de cacao, ceea ce o face sa miroasă absolut superb.

Intră repede în piele și o lasă foarte catifelată. Nu mai zic ca are un preț foarte bun – 14,50 lei –  și se găsește în rețeaua DM sau aici.

Locul 5: Crema de mâini de la EOS

Cel mai mult îmi place la această cremă textura ei. Este foarte lichidă, precum laptele demachiant, și intră repede în piele și o lasă catifelată. Recipientul are un design foarte drăguț, precum toate produsele EOS.

Se găsește la prețul de 18 lei în magazinele Douglas sau online, aici.

Locul 6: Nivea Creme

Nu poate lipsi această cremă din lista nimănui. De ce?

Este în continuare foarte foarte bună, are cel mai mic preț dintre toate menționate și se găsește în orice supermarket la doar 16 lei.

O mică mențiune – ambalajul se deschide foarte ușor, deci nu ai grijă atunci când o pui în geantă.

Acestea au fost preferatele mele.

Voi ce cremă preferați?

Related Posts