Diminețile de toamnă nu sunt la fel de vesele și prietenoase ca cele de vară, așa că oboseala este mai prezentă și mai vizibilă pe chip și corp. Ce poți să faci ca să scapi rapid de senzația de oboseală și să ai un look fresh?

Fă un duș revigorant

Imediat ce ai ieșit din pat, pune-ți sângele în mișcare cu un duș energizant în care să alternezi apa caldă cu apa rece. Te vei simți revigorată în doar câteva minute!

Băutura potrivită

Un ceai cald (nu fierbinte) în care ai adăugat puțin ghimbir sau lămâie va ajuta organismul să intre în ritmul cotidian mai ușor. Dacă simți nevoia unui boost de energie, bea un suc de fructe proaspăt stoarse!

Marele mic-dejun

Nu ignora micul-dejun! Este cea mai importantă sursă de energie. Include fulgi de ovăz, semințe, nuci, fructe și legume proaspete.

Mișcare în ritm de dans

Dacă nu îți place să faci sport la prima oră, ascultă o melodie care să te facă să dansezi și să îți dea o bună dispoziție. Orice mișcare este bună!

Privire fresh

Folosește o cremă sau un serum creat special pentru pielea sensibilă a ochilor. Pentru o senzație imediată de prospețime, păstrează crema de ochi în frigider sau alege un produs care are aplicator metalic. Apoi, camuflează cearcănele cu un concealer cu două tonuri mai deschise decât pielea. Alege o textură cremoasă, lejeră, pentru a nu da greutate și pentru a nu încărca excesiv zona.

Machiajul potrivit

După ce ai energizat și camuflat zona ochilor, folosește două creioane. Primul trebuie să fie roz-nude sau alb și îl aplici pe linia conjunctivei. Al doilea va avea rolul de a pune în evidență linia genelor. Ai nevoie de un creion sau liner cu care să desenezi puncte între gene: negru dacă ai genele închise la culoare sau unul cafeniu, mai potrivit pentru blonde sau roșcate.

Top 3 creioane pentru un machiaj fresh:

  • Clinique Quickliner for Eyes Intense, 129 lei

  • Gosh Kohl Eye Liner, 23 lei

  • C Bio Eye Pencil, 56 lei

Foto: pexels.com, PR.

Related Posts