Alina Burlacu ∙ October 11, 2022 ∙ 4 min read

Metodele de înlăturare a părului nedorit sunt din ce în ce mai performante, iar saloanele de cosmetică vin cu cele mai recente soluții și tehnologii. Pentru că vara nu e tocmai momentul ideal să îți faci astfel de programări, îți punem acum pe lista programărilor câteva ședințe de înfrumusețare.

Unde să mergi?

Epilare definitivă la Beauty Connection

Dispozitivul laser cu 3 lungimi de undă oferă rezultate complete. Este vorba despre un aparat laser de ultimă generație, cu trei lungimi de undă – Alexandrite (755nm), Laser Dioda (808nm), Nd:YAG (1064nm). Experiența epilării este nedureroasă grație sistemului de răciere “Sapphire Crystal Freeze”. Acest sistem menține o temperatură constantă de 4 grade Celsius în vârful aplicatorului, producând o senzație plăcută la nivelul pielii. În plus, nivelul intensității la aplicare este în mâinile tale și poți controla întregul proces, în funcție de sensibilitatea zonei.

Procedura este la fel de eficientă indiferent de culoarea pielii sau grosimea firului de păr, iar rezultatele obținute sunt de lungă durată și în mai puține ședințe comparativ cu tehnologii de generații anterioare (IPL/SPL) sau care funcționează pe baza unei singure lungimi de undă.

Epilarea definitivă poate fi realizată, cu acest aparat, chiar și pe pielea bronzată sau foarte închisă la culoare, cât și a firelor subțiri și blonde.

Pentru rezultate eficiente sunt necesare 8-10 ședințe, efectuate la un interval de 4-6 săptămâni. Și, dacă nu știai, trebuie să renunți la smulgerea firelor de păr cu ceara sau cu aparatul de epilat cu cel puțin 4 săptămâni înainte, iar părul trebuie să fie ras cu lama cu câteva ore sau cel mult o zi înainte de ședință.

Află mai multe pe: https://www.beautyconnection.ro/

Epilare definitivă la El Studio

Metoda de epilare progresiv definitivă cu laser tip diodă cu 3 lungimi de undă este o soluție din ce în ce mai folosită, sigură și eficientă în a elimina părul nedorit. În plus este foarte confortabilă și acesibilă.

Noul sistem laser cu diodă este destinat îndepărtării pe termen lung a părului de pe față sau corp: brațe, picioare, spate sau zonele intime. Echipamentul este dotat cu o tehnologie specială de răcire ce acționează la suprafaţa pielii pentru a o proteja de lumina laser, asigurând astfel un tratament foarte sigur și confortabil.

Comparativ cu alte aparate care au o putere de 1200W și merg pe o singură frecvență, tehnologia utilizată la El Studio este mai puternică (2000W), ceea ce face ca ședințele să fie mai rapide și mai eficiente. Noul sistem utilizează ultima tehnologie din domeniul epilării, folosind puterea laserului diodă ce funcționează pe principiul fototermolizei selective. Tehnologia de mare putere și precizie folosește temperatura înaltă pentru a distruge rădăcina firelor de păr, fără a afecta pielea sau alte țesuturi.

 În plus, noua tehnologie în materie de epilare cu laser funcționează pe 3 frecvențe, adică într-o ședință poți acționa pe orice zonă dorești, indiferent de adâncimea firelor. De asemenea, această metodă este potrivită pe orice culoare de piele și păr, caracteristici pe care alte aparate de epilat nu le au. Astfel, celelalte metode de fotoepilare funcționează cel mai bine pe părul închis la culoare și pe pielea deschisă fiind contraindicat pentru pielea închisă sau bronzată.

Află mai multe aici: https://laser.el-studio.ro/

Epilare definitivă la AVRA Aesthetic Institute

La AVRA Aesthetic Institute, Lumenis Splendor X este primul aparat din acest domeniu care folosește tehnologia Blend X. Cu această tehnologie, laserele Alexandrite (755nm) și Nd:YAG (1064nm) pot fi folosite independent sau simultan și în proporții diferite. Tratamentul poate fi astfel adaptat în funcție de tipul individual de piele al clientului, culoarea și grosimea părului, ceea ce este ideal deoarece asigură un tratament sigur și eficient. Cu acest aparat pot fi tratate și leziunile vasculare, dar și cele pigmentare.

Forma pătrată a spotului permite o acoperire uniformă a tratamentelor pielii, eliminând suprapunerile și hotspoturile. Suprafața spotului poate ajunge până la 27 X 27 mm, fiind cea mai mare a unui aparat din acest domeniu. Dimensiunea mare a ariei scanate oferă o acoperire  rapidă și uniformă a zonei de tratament. Aspiratorul de fum și răcitorul încorporat asigură un confort mărit pentru pacient în timpul tratamentului.

AVRA Aesthetic Institute este un centru care oferă protocoale de tratament personalizat pentru remodelare corporală, epilare definitivă, rejuvenare vaginală și tratamente dermatoestetice pentru probleme ale tenului.

Află mai multe aici: https://avrainstitute.ro/

Foto: pexels.com

Related Posts

Trendurile verii: 3D Water Drops și Pool Water Nails

Manichiura cu efecte de stropi și luciu ca de apă, aceasta este noua tendință în domeniul artei unghiilor….

Îngrijirea tenului la 40 de ani: 10 sfaturi pentru o piele sănătoasă și luminoasă

Dacă observi că tenul tău începe să aibă un aspect tern, ușor neuniform, cu linii fine și riduri…

Tipsuri pentru o piele mereu tânără

Ești mereu în căutarea celor mai bune rutine și produse care să oprească îmbătrânirea? Te înțelegem extrem de…

7 parfumuri revitalizante, care atrag energia pozitivă

Pe aceste călduri copleșitoare, e important să ne alegem un parfum revigorant, care să ne dea senzația de…

George Soare, sfaturi despre cum să ai un look perfect la festival

Când vine vorba de festivaluri, ideea de libertate și creativitate domină peisajul estetic. Festivalurile sunt ocazii perfecte pentru…

HOT this summer: Island Girl Make-up

Cel mai folosit produs de make-up, din ultimii ani, blush-ul are încă un moment special, vara asta, în…

Sezonul SPF: 4 greșeli în aplicarea SPF-ului, pe care nu știai că le faci în mod constant

În plin sezon de vară, oricare ar fi planurile tale, sigur petreci destul timp în aer liber cât…

Styling tips: cum să obții un efect de lifting cu o coafură anume

În anii ’90, Madonna a dat startul unui trend cu coafura-semnătură a turneului Blonde Ambition: „coada de cal”…

6 soluții pentru îngrijirea tenului gras în caniculă

Ai tenul gras și lucios iar asta te face să nu mai vrei să aplici nimic pe piele?…

Cum ne menținem tenul frumos pe timpul verii

În timpul verii, tindem să căutăm acele soluții care nu sunt doar aliați eficienți ai frumuseții, ci și…