Alina Burlacu ∙ October 1, 2020 ∙ 4 min read

 

Orientează-te rapid spre produsele indispensabile pentru îngrijirea tenului în sezonul rece. Departe de a fi plictisitoare, luna noiembrie nu este doar luna pregătirilor pentru Sărbători, ci și momentul cel mai bun pentru achiziții esențiale, în special prin ofertele de Black Friday. Din fericire, ofertele nu se opresc la o zi sau un weekend, ci se întrec în reduceri din ce în ce mai mari până în ultima zi de toamnă. Dacă ești în căutarea produselor perfecte pentru sezonul rece, fii atentă și la produsele de îngrijire care acționează prin încălzire.

Top 3 produse de îngrijire care acționează prin încălzire:

Pentru față: Foreo UFO 2

Îngrijirea de top a pielii în sezonul rece este asigurată de gadgetul smart UFO 2. Cu un spectru complet de lumină LED, rutină de îngrijire personalizată și tehnologie avansată de Hiper-Infuzie, UFO 2 oferă îngrijire perfect adaptată pielii tale.

Puternic și personalizat dispozitivul UFO 2 folosește, în mod exclusiv, lumina LED cu spectru complet pentru o rutină de îngrijire personalizată, care implică și o aplicație mobilă și o nouă de tehnologie integrată – este vorba despre termo-terapia avansată care oferă căldură pielii în timpul tratamentului, de 5 ori mai rapid decât prima generație de dispozitive.

De ce este indispensabil acest dispozitiv în sezonul rece?

Pe scurt, datorită termo-terapiei. Adică, tehnologia de încălzire blândă și super-rapidă înmoaie instantaneu și pregătește pielea pentru a infuza ingrediente din mască și mai profund. Tehnologia modernizată din interiorul UFO 2 asigură că dispozitivul oferă căldură pielii de 5 ori mai rapid decat UFO-ul inițial, la o temperatură optimizată de 45 °C.

Versiunea de ultima oră UFO 2 încorporează mai multe tehnologii într-un design elegant decât oricare alt gadget de frumusețe de acest gen. Rezultatul? Ten curățat, fin și luminos în doar 90 de secunde!

Cum să folosești UFO 2:

PASUL 1: Descarcă aplicația FOREO de aici: Android sau Apple.

PASUL 2: Conectează-te la aplicație prin Bluetooth și apasă butonul de alimentare universal pentru a debloca și înregistra dispozitivul UFO 2 pentru prima dată.

PASUL 3: În aplicație, scanează codul de bare de pe masca UFO Power Activated și urmează instrucțiunile. Securizează masca UFO Power Activated pe dispozitivul UFO 2 cu ajutorul inelului din dotare.

PASUL 4: Cu masca UFO Power Activated poziționată pe față, mișcă ușor dispozitivul UFO 2 pe piele distribuind esența măștii uniform. Folosind dispozitivul UFO 2, masează formula în piele cu mișcări circulare timp de 90 de secunde.

PASUL 5: Masează cu delicatețe până când masca este absorbită în piele sau îndepărtează excesul cu o dischetă din bumbac. Aplică, ulterior, un produs hidratant, dacă simți că pielea mai are nevoie de un plus de hidratare.

PASUL 6: Scoate inelul de fixare de pe dispozitiv și aruncă masca. Clătește atât dispozitivul UFO 2, cât și inelul de fixare cu apă caldă. Se lasă la uscat, apoi se atașează din nou inelul în dispozitiv și se asează pe suport.

Dacă vrei să afli și mai multe despre UFO 2 și măștile acestui dispozitiv, intră pe foreo.com.

 

Pentru păr: Wella Enrich Self-Warming Treatment

Căldura este benefică și pentru păr deoarece deschide cuticulele și permite tratamentelor să pătrundă în structura firelor, adică exact acolo unde trebuie să ajungă. O mască-tratament de păr precum Wella Enrich Self-Warming Treatment, care acționează prin tehnologia self-warming, are efecte intense și repară firele de păr într-un timp mai scurt.

De ce este indispensabil acest dispozitiv în sezonul rece?

Este normal ca în sezonul rece părul să fie mai tern, mai uscat, mai degradat. Masca Wella Enrich Self-Warming Treatment se aplică pe părul umed iar în 30 de secunde vei simți cum se încălzește. Pentru a amplifica efectul, acoperă părul cu un prosop cald. Bonusul? La finalul tratamentului părul va avea un miros uimitor!

 

Pentru mâini: Patchology Perfect Ten Self-Warming Hand & Cuticle Mask

Experiența SPA o poți aduce acasă și atunci când e vorba de îngrijirea mâinilor. Cu masca pentru mâini și cuticule Patchology Perfect Ten Self-Warming, un tratament care acționează prin căldură, îmbogățit cu unt de shea.

De ce este indispensabil acest dispozitiv în sezonul rece?

Atunci când este frig, pielea mâinilor suferă foarte mult: devine inflamată, roșie, uscată, aspră. Dacă mai adaugi și toate treburile casnice, mâinile sunt în prima linie. Patchology Perfect Ten Self-Warming Hand & Cuticle Mask se încălzește în contact cu pielea iar efectul este amplificat de mănușile care izolează tratamentul de mediul exterior. Grație mănușilor, ingredientele intră în piele și vindecă pielea, lăsând-o fină și catifelată. Masca trebuie să acționeze cel puțin 10 minute. Nu este necesară clătirea la final.

Foto: PR, pexels.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…