Alina Burlacu ∙ June 11, 2021 ∙ 4 min read

Ce includ planurile tale de vară? Multă strălucire și soare? Dacă orele de lucru sunt mai lungi decât cele de concediu poți trișa un pic – a se citi: poți să aduci străluciri de vacanță pe chip – cu ajutorul edițiilor verii 2021 ale pudrelor iluminatoare, blushurilor și a pudrelor bronzante.

Paletă de machiaj By Terry Brightening CC Palette, Beach Bomb, 212 lei

Un iunie puțin atipic, cu multe ploi și un soare foarte zgârcit. Pentru că sunt încă prea puține zile libere luna asta, ne ajută ediția limitată Brightening CC Palette Beach Bomb de la By Terry. În această paletă de machiaj vei găsi o pulbere strălucitoare, un fard de obraz în nuanțe saturate și un bronzer bogat. Sună bine, nu? Toate într-o paletă ușor de utilizat, chiar și în mișcare. Încă un detaliu important pentru frumusețea și sănătatea pielii: formula sa este bogată în extracte de trandafir și include tehnologia “Optical Glow” cu efect hidratant, aspect mai ferm, strălucire naturală.

Pudră iluminatoare Buildable Glow Powder, Douglas Collection, 64 lei

Dacă nu ai foarte multă răbdare și skils-uri să aplici un machiaj complicat, ai nevoie de o pudră cu care să poți lucra ușor, care să dea doar strălucire, fără să trebuiască să ții cont și de un cod al culorilor. Poți pune în valoare trăsăturile pe care le iubești cu ajutorul pudrei Buildable Glow Powder de la Douglas Collection. Textura de tip pulbere-gel perfecționează pielea, creând efectul optic de piele luminoasă, mătăsoasă.

Blush pudră Givenchy Prisme Libre, 228 lei (Exclusiv Sephora)

O altă noutate a acestei veri este primul blush sub formă de pudră liberă de la Givenchy, Prisme Libre Blush. Compus din 4 nuanțe, Prisme Blush are una dintre cele mai delicate texturi cu care poți da pielii strălucire, sculptare și accentuare a pomeților. Este blushul acela care te pune în valoare într-un mod natural. Am văzut de multe ori o culoare prea intensă pe pomeți sau aplicată inegal, în special în primii ani în care te machiezi, până deprinzi îndemânarea de a aplica în straturi, peste fondul de ten și peste pudră, dar nu numai. Cu Prisme Libre Blush e imposibil să aplici prea multă culoare. Ce te ajută foarte mult este formatul nomad: cutiuța are oglindă și un aplicator pentru retușuri, așa că nici nu trebuie să îți faci ordine în pensule prea des.

Nuanțele și cum să le alegi: No.1 Mousseline Lilas și No.2 Taffetas Rosé (pentru tenul foarte deschis și deschis); No.3 Voile Corail și No.4 Organza Sienne (destinate tenului cu nuanță deschisă și medie); No.5 Popeline Violine și No.6 Flanelle Rubis (pentru tenul cu nuanță medie și închisă).

Pat McGrath Sublime Skin Highlighting Trio, 280 lei

Magnificele cosmetice create de Pat McGrath, unul dintre cei mai prestigioși make-up artiști din lume, au ajuns în magazinele de profil din România. Trendurile din ultimele două decade au fost dictate de mâna talentatei vizionare. Pat McGrath are propriul brand de cosmetice, iar acum îi poți descoperi măestria cu un shopping online pe https://www.sephora.ro/marci/pat-mc-grath sau direct din site-ul https://www.patmcgrath.com/ (cu free shipping to Romania on all orders).

În afară de ambalajul nonconvențional, Pat McGrath Sublime Skin Highlighting Trio surprinde cu efecte orbitoare, multidimensionale. Paleta iluminatoare combină cele mai bune proprietăți ale texturilor pudră, cremă și fluidă, fiecare nuanță este specială, cu o strălucire metalică.

Dior 5 Couleurs Couture Summer Dune Limited Edition, Dior

Un strop de bronz ce te trimite cu gândul la exoticele dune de nisip. Aceasta este, pe scurt, povestea edițiilor limitate Dior 5 Couleurs Couture Summer Dune Limited Edition. Cele două variante – Mirage și Dune – conțin tonuri intense de bronz și auriu. Nuanțele pot fi aplicate pentru a da chipului strălucirea solară, așa că cea mai bună zonă în care să aplici ar fi zonele înalte ale feței, exact cum cade lumina natural pe chip. Dacă vrei tipsuri despre aplicare direct de la Peter Philips, makeup artistul Dior, intră aici: https://www.dior.com/en_ro/products/beauty-Y0218006-5-couleurs-couture-summer-dune-collection-limited-edition-eyeshadow-palette-couture-eyes

Foto: PR.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…