Talika Paris

Dacă nu ştiai deja, în industria de beauty există un ser, care stimulează creşterea genelor şi a sprâncenelor, şi care face furori pretutindeni în lume. Aşadar, chiar dacă poluarea, machiajul, demachierea sau extensiile de gene provoacă rărirea genelor, lipsa lor de strălucire şi opresc curbarea naturală a acestora, acum avem un aliat de nădejde, care să pună capăt acestor neplăceri.

Vestea bună este că de luna aceasta, faimosul produs, Lipocils Expert de la Talika Paris este disponibil şi în România, exclusiv la Douglas. Cu o formulă inspirată din medicina plastică şi chirurgia reconstructivă, Lipocils Expert  promite, conform studiilor clinice că în 28 de zile genele vor fi cu 28% mai lungi, cu 50% mai închise la culoare şi cu 50% mai curbate.

O soluţie 100%  naturală, produsul e îmbogăţit cu extract de frunză de baobab şi de portocală amară, care reduce daunele provocate de razele solare la nivelul ochilor. Având un aplicator dublu, ce combină unul tip burete cu o periuţă de mascara, Lipocils Expert este singurul produs în ultimii 60 de ani care poate demonstra că genele cresc până la 4.4 mm în doar 28 de zile.

 

Lipocils Expert de la Talika Paris
Gel Lipocils Expert, Talika Paris, 189 lei (exclusiv în parfumeriile Douglas)

 

Chiar dacă acesta este bestseller-ul mărcii, Talika Paris are multe alte surprize de oferit. Mai mult ca sigur că în urma unei vizite la Douglas, vei fi fascinată şi de gama de aparate Light Therapy. Pentru dezvoltarea acesteia, specialiştii s-au inspirat din studiile NASA, care arată că anumite frecvenţe ale luminii au proprietăţi terapeutice de vindecare şi de reducere a inflamaţiei. Aparatele create emit aceste frecvenţe de lumină, vizând îmbunătăţirea aspectului ridurilor, tratarea excesului de sebum sau petele pigmentare.

light therapy talika
Light DUO+ Anti-Aging Spot Light Treatment + Collagen Booster Device, Talika Paris

 

Privind în urmă, povestea brandului Talika Paris începe în 1948, odată cu descoperirea unui medic oftalmolog, Danielle Roches, ce trata arsurile grave în zona ochilor ale răniţilor pe timpului războiului. Ea a fost cea care a remarcat că aplicarea unguentelor cu substanţe bactericide pe pielea din zona ochilor a pacienţilor stimula totodată şi creşterea genelor şi a sprâncenelor. De la asta la înfiinţarea propriei companii, focusată pe crearea de produse cosmetice naturale dedicate îngrijirii şi înfrumuseţării genelor şi a sprâncenelor nu a fost decât un pas.

Îmbinând principiile medicinei ayurvedice, studiile NASA şi remediile chinezeşti străvechi, Talika Paris şi-a perfecţionat şi îmbogăţit portofoliul de-a lungul anilor. Preferatele multor vedete de la Hollywood, produsele sunt gândite prin prisma capacităţii lor de a fi soluţii evidente şi eficiente. Iau în calcul cele mai importante cereri de skincare, cu focus pe zonele cele mai vizibile: ochi, mâini, faţă şi corp.

Related Posts