Alina Burlacu ∙ June 15, 2021 ∙ 9 min read

 

De ce ne lăsăm pe mâna experților atunci când ne dorim o culoare spectaculoasă a părului? Pentru că ei știu cel mai bine cum să obțină cel mai bun rezultat. Iar atunci când lucrează cu o gamă revoluționară, creată special pentru serviciul de colorare, balayage și decolorare, rezultatele vorbesc de la sine. Chiar și așa, am vrut să aflăm de la experții în colorare ce aduce noua gamă Serie Expert Metal Detox de la L’Oréal Professionnel Paris.

Charlotte Catherin, Hair Expert, Color, Balayage & Bleach Expert: Nuanțe cool și un rezultat optim.

Ce îți place cel mai mult la noua gamă Serie Expert Metal Detox?

Întregul protocol de balayage ajută la obținerea unor rezultate optime. Este ca și cum părul a fost curățat complet de tonurile galbene, iar rezultatul culorii obținute este peste așteptări.

Cum e să folosești Serie Expert Metal Detox?

Aderența periei pe întregul păr este minunată. Mai mult decât atât, gama Serie Expert Metal Detox este ușor de folosit, fiind creată special pentru părul fragil sau nuanțele de păr deschise. Culoarea părului este mult mai luminoasă și frumos obținută.

Sebastian Langman-Kirtley, Hair Expert, Color, Balayage & Bleach Expert: Diferență sesizabilă încă de la prima aplicare.

Cum a schimbat gama Serie Expert Metal Detox procesul de colorare, balayage & decolorare?

Nu am mai văzut ceva asemănător până acum. De la prima aplicare s-a observat o diferență sesizabilă pentru rezultatul final pentru fiecare nuanță de păr obținută. Claritatea tonurilor a fost cu adevărat îmbunătățită împreună cu calitatea și rezistența firelor de păr.

Cum afectează metalul prezent în interiorul firelor de păr?

În calitate de colorist, metalele prezente în apă reprezintă o mare problemă și o frustrare pentru mulți specialiști. În Massachussetts, acestea afectează peste 75% din clientelă.

Washington Nunnes, Hair Expert, Color, Balayage & Bleach Expert: Protecție și performanță impresionantă

Ce te-a impresionat cel mai mult la Serie Expert Metal Detox?

Am fost foarte impresionat de perfomanța acestei game. Mi-a plăcut și profitabilitatea produselor. Folosind o cantitate mică de produs, au fost vizibile rezultate superbe de protecție a fibrei capilare chiar și pentru nuanțe de blond foarte deschise.

Cum influențează cantitatea de produse folosită acest serviciu în salon?

Folosirea acestei game nu afectează în mod negativ în niciun fel timpul coaforului sau textura culorii decolorate, un aspect crucial pentru noi, profesioniștii.

Florin Noje, Ambasador L’Oréal Professionnel Paris, Salon Manifest:

Pentru mine, Serie Expert Metal Metox este o revoluție în domeniul coafurii, o gamă profesională pe care o așteptam de ceva vreme. E un produs revoluționar prin faptul că neutralizează metalele grele și îți oferă mult mai multă siguranță în cadrul serviciului de colorare, decolorare, balayage sau highlights. De fapt, în toate serviciile. Sentimentul de siguranță pe care îl am atunci când lucrez e super important. Nu mai stai cu teamă că se sensibilizează părul, nu se mai deteriorează, rupe, usucă. Cred că era nevoie de o gamă de produse ca aceasta de foarte multă vreme. E o descoperire fantastică și o revoluție. Am un sentiment de mândrie, siguranță în fața clienților vorbind despre acest produs. Ȋți oferă mai multă încredere și credibilitate în față clienților în calitate de coafor.

Andreea Babaioana, Trainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Salon Final Touch:

Metalele din păr creează un risc de rupere ridicat a firelor de păr ceea ne nouă, coloriștilor nu ne dă mare libertate de lucru. Clientele noastre își doresc din ce în ce mai mult să poarte un blond cât mai deschis, iar părul lor poate fi extrem de sensibil și afectat de acest lucru.  Cu ajutorul gamei Serie Expert Metal Detox, eu în calitate de colorist, alături de clientele mele suntem extrem de fericite  că această INOVAȚIE REVOLUȚIONARĂ schimbă cu adevărat serviciile de colorare. Am încredere că părul rămâne sănătos datorită moleculei inovatoare de glicoamină, care reușește să țintească în interiorul fibrei capilare, fapt care mă asigură că părul este purificat și astfel are puterea să reziste celor mai năștrușnice culori ale mele.

George Negrisan, Trainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Salon NGB Studio:

Ce îmi place cel mai mult la Serie Expert Metal Detox este faptul că mă ajută să obțin nuanțe de blond perfecte din prima, fără variații care să necesite să fie corectate pe parcursul decolorării sau colorării. Orice femeie visează să aibă părul blond fără să riște ca aspectul să fie tern, mat sau să se rupă ușor și fără ca nuanța să se schimbe prea mult până la următoarea vizită lunară în salon. E valabil și pentru noile trenduri, Babylights sau French Balayage, care pot fi obținute acum folosind protecția necesară, ce asigură durata prelungită și strălucire. Au parte de toate acestea cu noul Serie Expert Metal Detox.

Cipri Mureșan, Trainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Salon E Concept:

Toți hairstyliștii știm că în urma serviciului de colorare/decolorare fibra capilară poate avea de suferit, din acest motiv L’Oréal Professionnel Paris vine în ajutorul nostru cu revoluționara gamă Serie Expert METAL DETOX.

Pentru mine, Serie Expert METAL DETOX este o inovație  deoarece de la prima utilizare am simțit că părul este mult mai sănătos , iar fibra capilară prinde un luciu aparte.

Am observat că Serie Expert METAL DETOX protejează părul prin faptul că elimină metalele grele din interiorul fibrei capilare și nu îl sensibilizează.

De mult timp mi-am dorit un asemenea produs în salon pentru clientele mele care își doresc ca părul lor să fie mereu protejat în timpul procesului de decolorare și colorare.

Ca și hairstylist consider că în momentul de față Serie Expert METAL DETOX este cel mai bun produs de protecție a părului, o revoluție în materie de colorare și decolorare.

Ionuț Armean,  Trainer Artist L’Oréal Professionnel Paris, Epic Salon by Johnny:

Serie Expert Metal Detox reprezintă pentru mine rezolvarea unei probleme importante atunci când vine vorba de vopsirea sau decolorarea părului. Ca și coloristi, ne educăm și ne pregătim astfel încât predictibilitatea culorii finale să fie cât mai mare. Câteodată, în ciuda unei diagnoze și a unei reţete corecte, culoarea este compromisă de interferenţa metalelor din păr cu oxidantul. Cu Serie Expert Metal Detox poți să realizezi o colorare uniformă și plină de viață de la rădăcina până la vârf. Acest lucru se datorează  glicoaminei care neutralizează metalele din firul de păr, rezultatul final fiind unul incredibil. În ceea ce privește decolorarea, textura părului este vizibil protejată iar fondurile de decolorare sunt și mai luminoase. Este un serviciu care vine atât în ajutorul specialistului, cât și al clientului.

Inovația revoluționară Serie Expert Metal Detox

Noua tehnologie a gamei Serie Expert Metal Detox garantează un serviciu inovator de colorare, balayage & decolorare care exclude ruperea firului de păr și înseamnă 100% rezultate fidele de colorare.

De unde a pornit totul

Coaforii au experimentat de-a lungul timpului rezultate sub așteptări în urma serviciilor de colorare, balayage & decolorare, fie prin ruperea firelor de păr, fie printr-un rezultat final de colorare sub așteptări chiar și pe un păr sănătos.

Soluția

L’Oréal Professionnel Paris a descoperit procedura salvatoare cu ajutorul moleculei suficient de puternice care poate neutraliza aceste metale din interiorul firului de păr: Glicoamina. Noua molecula de Glicoamină este chintesența serviciului Serie Expert Metal Detox.

7 ani de studiu

Acest interval de timp a condus la inovația Serie Expert Metal Detox, cu înțelegerea deplină a impactului metalelor pe firul de păr. Au fost identificate metalele din interiorul firului de păr ca fiind principala cauză care afectează procesul de colorare, balayage și decolorare. Glicoamina este soluția, o moleculă capabilă să neutralizeze metalul din firul de păr. Glicoamina este secretul noului serviciu numit Serie Expert Metal Detox, serviciu protejat de 9 patente.

Glicoamina

Este o moleculă capabilă să identifice și să neutralizeze metalul din păr. Este suficient de mică și de puternică ca să penetreze firul de păr. După ce a intrat în fibră, poate cuprinde întreaga cantitate de metal distribuită pe firele de păr. Cu alte cuvinte, Glicoamina neutralizează cantitatea de metale prezentă în păr, asigurând un proces de colorare, balayage & decolorare încheiat cu succes. Pentru o performanță optimă și eficientă, concentrația de Glicoamină prezentă în etapa de pre-tratament a serviciului Serie Expert Metal Detox este de 10%, cea mai mare concentrație de până acum.

Kitul Serie Expert Metal Detox pentru acasă

În completarea serviciului de detoxifiere și protecție a părului, pentru a menține culoarea vibrantă cât mai mult timp, poți alege kitul Serie Expert Metal Detox pentru acasă.

Un pas vital pentru client este acela de întreținere și menținere a rezultatului mult visat din salon. Pentru ca acest lucru să aibă loc, kit-ul home maintenance, format dintr-un șampon de curățare anti-metal și o mască de protecție împotriva depozitării metalelor vine în ajutorul tău. După ce vii de la salon, fibra capilară este mai poroasă și tinde să absoarbă o cantitate de metale mai mare din apă. De aceea, este extrem de important să fie protejat întregul păr de acumularea unei noi cantități de metal. Rutina pentru acasă de la Serie Expert Metal Detox e ceva ce nu a mai existat până acum.

Șamponul-cremă de curățare Serie Expert Metal Detox deschide ușa către o nouă performanță senzorială cum nu s-a mai văzut. Are o textură densă care creează o cantitate generoasă de spumă, ușor de distribuit pe întreaga suprafață a părului. Formula nu conține sulfat și poate fi folosită cu ușurință pentru serviciul de colorare, balayage și decolorare, pentru o neutralizare cu succes a metalelor din păr.

Masca de protecție Serie Expert Metal Detox are o compoziție cremoasă, ușoară, care pătrunde cu ușurință în interiorul firelor de păr. Această mască reduce nivelul de porozitate și protejează părul de depunerea unor noi particule de metale. Parfumul acestor produse reprezintă o experiență veritabilă profesionistă. Conține în formula sa o cantitate de citrice combinată cu o notă de bază distinctă din lemn moscat. Această formulă a fost dezvoltată de Frederique Terranovan, specialist din industria profesionistă a parfumeriei. (P)

Foto: L’Oréal Professionnel Paris.

 

Related Posts

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…

Beauty Vlogging School starts NOW

L’Oréal România dă startul înscrierilor la Școala de Beauty Vlogging, un proiect educațional complex, dedicat noilor creatori de…

Get the look: Scarlett Johansson

Scarlett Johansson a dezvăluit, de-a lungul timpului, o listă surprinzătoare de cosmetice folosite în ritualul ei de machiaj…