Maria Stefan ∙ July 16, 2019 ∙ 1 min read

Poluarea, alimentația dezordonată și stresul sunt doar câțiva dintre factorii care ne agresează nu doar tenul, ci și părul. Oare câte zile ai catalogat până acum drept “bad hair day”?

Indiferent de starea în care se află părul nostru, fie el natural, vopsit sau decolorat, vrem să îl menținem sănătos cu orice preț. Care e soluția pentru a îmblânzi părul ondulat, uscat și lipsit de rezistență? Dar pentru a ține sub control excesul de sebum al părului gras? O îngrijire personalizată a firului de păr, cu ajutorul gamelor PANTENE PRO-V Hair Superfood și PANTENE PRO-V Aqualight.

 

PANTENE PRO-V Hair Superfood vine în întâmpinarea ta cu o concentrație mare de PRO vitamine B5, lipide și antioxidanți, care împreună ajută la refacerea firului de păr din interior către exterior. Această gamă nu doar cosmetizează firul de păr, ci îl ajută să se regenereze. Balsamul PANTENE PRO-V Hair Superfood 3 Minute Miracle hidratează și îmblânzește firele rebele, pentru un look selfie-ready în doar câteva minute!

 

La polul opus, părul gras are nevoie de o curățare delicată, dar și de volum și rezistență. Toate aceste cerințe au fost bifate de gama PANTENE PRO-V Aqualight, care asigură părului un aspect îngrijit fără să îl încarce. Șamponul curăță scalpul în profunzime, în timp ce balsamul PANTENE PRO-V Aqualight 3 Minute Miracle protejează părul și îl face uşor de descurcat. După clătire, părul este incredibil de mătăsos.

Noi am testat ambele game, iar rezultatele vorbesc de la sine: suntem selfie-ready! Dar te invit să te convingi singură, urmărind noul episod Beauty Dilemmas!

 

 

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Ce te face să te simți sexy? Vedetele răspund

Ce te face să te simți sexy? Privirea unui bărbat, hainele croite bine, o siluetă fit și multe…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022 (VIDEO)

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…