Alina Burlacu ∙ January 8, 2023 ∙ 4 min read

Știința medicală anti-îmbătrânire dezvăluie care sunt secretele pielii tinere. Descoperă cu noi rutinele anti-îmbătrânire de la Cantabria Labs Endocare.

Trecerea timpului aduce cu sine mai multe experiențe și amintiri create, dar și riduri. Este un proces inevitabil, însă cu un tratament corect vei putea să menții o piele sănătoasă și să reduci aspectul ridurilor. Cu tehnologiile Endocare, nu toate ridurile sunt tratate la fel. Iar acesta este unul dintre cele mai importante secrete al tenului tânăr: adaptarea științei la specificitatea problemei. Al doilea secret? O îngrijire constantă a pielii cu produsele Endocare de la Cantabria Labs, care conțin ingrediente active garantate, combinate cu tehnologii patentate care s-au dovedit a acționa la sursă, reducând aspectul ridurilor profunde și al liniilor de expresie.

Nu toate ridurile sunt tratate în mod egal

Dar care este cel mai eficient mod de a lupta împotriva ridurilor? Află că există diferite tipuri de riduri: unele apar în straturile cele mai superficiale, cum ar fi ridurile de expresie, iar altele în straturile mai profunde ale pielii, cum ar fi ridurile mai adânci. Acesta este cel de-al treilea secret al îngrijirii pielii împotriva îmbătrânirii. Datorită gamei largi de ingrediente active și tehnologiilor brevetate, cum ar fi SCA® Growth Factor Technology, IFC® CAF Skin Stem Activation și Wharton Gel Complex, Cantabria Labs oferă soluții special concepute pentru a aborda toate tipurile de riduri: Abordare inovatoare în tratamentul îmbătrânirii pielii Endocare este un brand de referință în prescripția dermatologică pentru prevenirea şi reducerea semnelor îmbătrânirii pielii, cu rezultate de lungă durată. Formulat cu tehnologii brevetate și ingrediente active inovatoare care acționează chiar și în cele mai profunde straturi ale pielii, Endocare® este rezultatul a peste 20 de ani de cercetare clinică. Are un suport științific extins, cu numeroase publicații în reviste medicale internaționale de top. Dovezile demonstrează eficacitatea sa și abordarea inovatoare în tratamentul îmbătrânirii pielii.

Curățare cu Apa Micelară Hydractive.

Aceasta curăță delicat și în profunzime, îndepărtând chiar și urmele de machiaj rezistent la apă. Complexul Microbiome Recovery Complex restabilește funcția de barieră a pielii, respectă pHul fiziologic al pielii și ajută la protecția împotriva stresului de mediu.

Îngrijirea ochilor cu Radiance Eye Contour.

Acest produs oferă luminozitate și reduce pungile și ridurile. Având o textură fluidă și ingrediente care ajută la reducerea pungilor și a ridurilor fine, conturul pătrunde ușor în piele cu efecte vizibile imediat.

Îngrijire de zi cu Serum Tensage.

Serul intensiv de fortifiere și regenerare redă fermitatea și elasticitatea pierdută a pielii. Formulat cu SCA® Growth Factor Technology Tensderm și combinat cu ingrediente active puternice de regenerare și fermitate, acesta contribuie la reînnoirea structurilor de susținere dermică, oferă luminozitate și aspect uniform pielii, reduce ridurile și liniile de expresie.

Îngrijirea de seară cu Crema Nutritivă.

Crema regenerantă și redensifiantă cu triplă activitate de fermitate acționează asupra ridurilor și a pierderii fermității, oferind un efect de fermitate imediată și remodelând ovalul facial. Textura sa bogată și hrănitoare se adaptează nevoilor acelor tipuri de piele uscată.

Protecție cu Heliocare Water Gel SPF 50+.

Ușor și hidratant, cu absorbție rapidă, Gelul fotoprotector lasă pielea hidratată și protejată, menținând confortul în timpul expunerii la soare. Sistemul său de hidratare cu eliberare lentă menține pielea hidratată încă de la aplicare, dar și în timp.

Produsele Endocare și Heliocare sunt distribuite exclusiv în România de către MagnaPharm Marketing & Sales și se pot achiziționa din farmacii, online & offline.

Pentru mai mult detalii, vă invităm să ne urmăriți pe paginile de socializare:

Instagram @cantabrialabsromania;

Facebook www.facebook.com/cantabrialabsromania/

Foto: pexels, Cantabria Labs.

Related Posts

Cum putem avea buze moi, în condiții extreme 

Iarna și-a intrat in drepturi, iar noi trebuie să ne protejăm pielea si buzele. Dacă te-ai gândit deci…

Me First, un proiect inedit

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în…

Care sunt cele mai afrodisiace parfumuri?

Să fie vanilia, santalul sau trandafirul? Care sunt cele mai afrodisiace arome, potrivit specialiștilor? Aceștia au măsurat puterea…

Beauty in Social Media: Valentina Keiko

Care sunt produsele cosmetice preferate, trucurile și ritualurile de beauty ale influencerilor din Social Media, de la noi?…

Hair exclusive: sfaturile stilistului Cristian Dinuț pentru îngrijirea părului

După o perioadă petrecută în Marea Britanie, unde a avut parte de experiențe inedite în domeniul hair styling-ului,…

Detoxifierea scalpului, o necesitate pentru sănătatea părului

Fiecare are o rutină de îngrijire a părului. Uneori însă ne confruntăm cu un scalp gras sau cu…

10 trenduri de wellness de urmărit (și de încercat) în 2023

Ce superalimente vor fi în vogă, care sunt sporturile pe care ar trebui să le încerci, ce exerciții…

7 reguli pe care să le urmezi ca să ai un ten ca nou în timpul iernii

Pentru că stăm mai mult în interior, în fața calculatorului, în încăperi încălzite, și ieșim apoi la aerul…

Parfumuri iconice – 10 parfumuri preferate de celebrități, de la Lady Diana la Kate Middleton și Charlene de Monaco

Notele olfactive reflectă aspecte nevăzute ale personalității celui care poartă un parfum, iar aroma poate deveni o semnătură…

Trenduri în machiaj: anii ’90

Anii ’90 revin, în forță, ca inspirație pentru machiajul din sezonul cald, pentru care ne pregătim deja. Show-urile…