A List Magazine ∙ March 16, 2021 ∙ 2 min read

Conceptul “Remodelare 360°” este disponibil în exclusivitate la ALTO Studio București, ca răspuns al specialiștilor în estetică la strădania de a da formă perfecțiunii personale, orientată pe rezultat. Un serviciu 100% personalizat, având ca punct de plecare diagnosticarea detaliată gratuită, inclusiv scanarea corporală 3D Styku – cel mai acurat și neinvaziv analizor de compoziție corporală de pe piață. Specialistul în Estetica Corporală integrează informațiile într-un plan terapeutic complet și etapizat, gândit pe toate direcțiile – slăbire localizată, tratarea celulitei, ameliorarea laxității, tonifiere și fermitate cutanată și musculară – în proporțiile juste și într-o ordine clară, pentru optimizarea rezultatelor. Îți este alături pe tot parcursul programului, urmărind rezultatele prin evaluări periodice și coordonând echipa de terapeuți pentru a remodela și – în final – a întreține versiunea ta redefinită. 

La ALTO Studio, viziunea noastră dă o direcție matematică esteticii corporale. Dezvoltăm proiectarea de arhitectură corporală pornind de la studiile clinice ale terapiilor utilizate, integrând frumusețea naturală cu percepția actuală în estetică”, declara Simona Mititelu, fondatoare a centrului de estetică sustenabilă.

Centru de estetică de tip boutique, ALTO Studio Bucuresti este un studio specializat în terapii avansate de remodelare corporală, estetică facială și epilare definitivă, și functionează într-o locație distinsă, într-o zonă rafinată și ușor accesibilă a Bucureștiului, într-un ambient luxos dotat cu tehnologiile cele mai eficiente astăzi și o echipă pregătită să înțeleagă și să răspundă nevoilor și exigențelor tale.

Remodelarea corporală este coordonată de Beauty Manager și folosește toate terapiile estetice de bază – slăbire localizată, tratarea celulitei, tonifiere cutanată și musculară și fermitate – bazandu-se pe tehnologiile VELASHAPE III, Endermologie LPG ALLIANCE, Radiofrecvență și Cavitație DALYANCE, Presoterapie ADAGYO, Criosculptare COOLTECH DEFINE și Biostimulare ULTRATONE Excel-Pro.”

Estetica facială sub eticheta ALTO urmărește direcția sustenabilității, prin terapii neinvazive, care potențează frumusețea naturală, fără a altera trăsăturile, iar pentru Epilarea definitivă cu dioda laser îți este pus la dispoziție un program complet, efectuat cu echipamentul Elysion Pro, care asigură rezultate rapide, pe orice fototip, în orice anotimp, chiar și vara.

Experiența ALTO este clădită cu profesionalism și căldură în jurul nevoilor și așteptărilor tale. Merită încercată, cu certitudine!”

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…