Alina Burlacu ∙ May 11, 2023 ∙ 4 min read

Pe plajele europene, insulare sau în orele în care te relaxezi la bordul unui vas de croazieră, ai nevoie de câteva produse cosmetice pe care să le reaplici ori de câte ori este nevoie și cu 30 de minute înainte de a ieși în lumina soarelui.

Bee Sun Safe, Apivita (în farmacii)

Cu texturi ușoare și extracte de alge marine și propolis patentat, incluse în formule naturale, care respectă ecosistemul marin, noua gamă Bee Sun Safe asigură protecție și toleranță optimă pentru întreaga familie și pentru fiecare nevoie a pielii. Combinația minimalistă inovatoare de 4 filtre de protecție solară de înaltă performanță – UVA/PA, UVB, IR (infraroșii) și lumină albastră – asigură protecție împotriva foto-îmbătrânirii pielii.

Cremă pentru protecție solară SPF 50+ Duolys, ACM, 50 lei

Ai pielea fragilă și sensibilă la soare, este deschisă la culoare sau predispusă la intoleranțele solare? Încearcă acest produs de protecție solară cu filtre organice și minerale și ingrediente active antioxidante care protejează pielea împotriva petelor și a arsurilor provocate de UV.

Bariésun Invisible Stick Very High Protection SPF50+, Uriage, 44 lei

Varianta To Go Beauty & Care, acest stick hidratant invizibil poate fi aplicat pe pielea sensibilă. Nu uita de zonele care rămân mereu descoperite, cum ar fi urechile!

Fluid pentru fata Age Active cu SPF50 Heliocare 360º, Cantabria Labs, 65 lei

Fluidul solar pentru față de la Cantabria Labs previne îmbătrânirea, repară și protejează pielea în timpul expunerii la soare. Fotoprotecția sa cu spectru larg ridicat ajută la prevenirea semnelor de îmbătrânire induse de UVB, UVA, lumina vizibilă și IV-A. Fluidul are tehnologia Fernblock®+ si Glycosylases care protejează împotriva efectelor oxidării și poluării, factori legați de procesele de îmbătrânire prematură a pielii. Textura fluidă de absorbție rapidă netezește și înmoaie pielea, îmbunătățindu-i aspectul. Nu uita să îl agiți înainte de utilizare!

Blur Sun Secure SPF 50+, SVR, 55 lei

Despre protecție solară vorbim mai mult vara, dar și despre nevoia de a proteja oceanele. Formula produsului Blur Sun Secure SPF 50+ respectă mediul marin și oferă o protecție solară foarte ridicată, într-o textură magică de spumă. Se absoarbe imediat în piele și devine invizibilă pentru un efect natural al pielii. Ambalajul este mai ușor și mai subțire, ceea ce îl face mai prietenos cu mediul. Plasticul utilizat este redus cu 20% și este fabricat din plastic 28% reciclat.

Anthelios Age Correct SPF 50, La Roche-Posay, 117 lei

Noua generație de produse de protecție solară ajută la corectarea semnelor de îmbătrânire induse de expunerea zilnică la razele UV și de poluare. În plus, oferă hidratare 24 de ore. Este un produs anti-oxidant, cu formulă hipo-alergenică, capabil să corecteze semnele de îmbătrânire deja existente datorită ingredientelor dermatologice active din formulă.

Revox Daily Sun Shield SPF 50, 33 lei

Crema cu textură ușoară protejeaza pielea de razele UVA și UVB, hidratează, se absoarbe rapid în piele și este o bază perfectă pentru machiaj.

Foto: PR.

Related Posts

Noutățile verii: parfumuri de purtat în serile toride

Dacă pentru plajă cel mai bine este să uiți de parfum și să folosești SPF-urile, pentru serile calde,…

Scarlett Johansson împărtășește rutina ei de beauty și de îngrijire

Scarlett Johansson (38 de ani) a împărtășit rutina ei de beauty și de îngrijire, care cuprinde somn, masaj…

House of Wella, Celebration Gala – 30 de ani în România

Pe 30 mai, Wella Professionals România a fost gazda unui show de lumină, culoare și hairstyling spectaculos, prezentând…

7 ingrediente care îți pot distruge pielea, în timpul verii

Există un motiv foarte bun pentru care trebuie să îți schimbi un pic rutina îngrijirii, în timpul verii:…

7 parfumuri provocatoare, care sparg orice tabu

Parfumul nu înseamnă numai note de patchouli, vanilie, trandafir și iasomie. Există și latura conceptuală a parfumeriei, care…

Timothée Chalamet, noul ambasador Chanel

Actorul Timothée Chalamet este noua imagine Bleu de Chanel. Actorul franco-american în vârstă de 27 de ani a…

Corectarea micilor imperfecțiuni. 4 tratamente noi de încercat acum

Să te simți mai bine tu cu tine, la orice vârstă, este cea mai bună idee din acest…

Știai că tenul gras îmbătrânește mai greu? Și nu este singurul avantaj!

Există și câteva dezavantaje, atunci când ai tenul gras, mai ales dacă rutina de îngrijire nu este una…

Obiceiurile proaste care îți distrug pielea. Toți le avem. Cum scăpăm de ele?

Orice rutină de îngrijire a pielii poate include obiceiuri rele pe care le repetăm (uneori) fără să ne…

Honey skin: ce anume din produsele apicole transformă radical pielea

Persoanele care folosesc pe termen lung produsele obținute cu bunăvoința albinelor susțin că observă transformări vizibile ale calității…