Lunile reci de iarnă reprezintă o adevărată provocare pentru părul unei femei, acesta suferind din cauza variațiilor de temperatură, umiditate extremă. La care se adaugă și senzația de presiune pe care o determină asupra sa pălăriile, căciulile și caschetele de iarnă. Iată câteva sfaturi de la hairstylistul Bogdan Mirică, pentru a avea un păr frumos și sănătos, chiar și în sezonul rece.

”Expunerea la frig și la încălzirea artificială pot fi o adevarată piatră de hotar pentru podoaba ta capilară în acest sezon. Electrizare, vârfuri despicate, uscare excesivă, păr ultra încurcat –sunt doar câteva coordonate ale sezonului rece. Ce poți face pentru a preveni astfel de situații? Ei bine, apelează la produsele de styling potrivite”, spune acesta.

Bogdan Mirica, stilist Londa Professional, ne dă detalii despre produsele cele mai bune pentru această perioadă a anului.

Top produse de styling pentru toamnă – iarnă

Șamponul uscat conferă volum și dă un refresh coafurii tale

Șamponul uscat joacă un dublu rol. Asigură volum la rădăcină pentru părul fin și, totodată, îți reîmprospatează coafura.

 “De obicei le spun clientilor mei sa-si intoarca capul in jos in timp ce pulverizez samponul uscat, deoarece gravitatia te ajuta sa dai un plus de volum”, explica hairstylistul.

Spuma de păr light –  Textură și volum

Dacă vrei să beneficiezi de volum în orice moment al zilei, atunci tine aproape de o spumă de păr – tratament.  Optează pentru variantele light, care nu încarcă firul.

Fixativ usor- Lifting pentru păr

Atunci când vrei să îți finisezi coafura, alege un fixativ ușor care dă elasticitate părului. “E important să te îndrepți către un produs care asigură un efect de lifting și textură coafurii. Cu ajutorul unui astfel de produs, poți obține lookuri fashion și moderne, ” punctează Bogdan Mirică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts