Alina Burlacu ∙ September 11, 2020 ∙ 5 min read

Cele mai noi creații olfactive ne reamintesc că stă în puterea noastră să alegem starea de bine, gând cu gând, strop cu strop. Fericirea este picurată în viețile noastre și grație talentului celor mai celebri parfumieri ai momentului.

 

Givenchy Irresistible, EDP, 50 ml, 436 lei

Creat de maeştri parfumieri Fanny Bal, Dominique Ropion şi Anne Flipo, Givenchy Irresistible dezvăluie un mix colorat între strălucirea notelor de trandafir şi acordurile luminoase de lemn alb.

Givenchy Irresistible, EDP, 50 ml, 436 lei

Givenchy Irresistible, EDP, 50 ml, 436 lei

Trandafirul este strălucitor. Parfumul se dezvăluie la început prin tonuri fructate, zemoase de pară şi ambrette, iar apoi pulsează prin acordul pudrat de iris care îl transcede. Acest dans între trandafir şi lemnul alb creează o tensiune măsurată, înainte de a se contopi cu acordul de mosc.

Magnetic, flaconul Givenchy Irresistible are un design unic, o reinterpretare a unui simbol Givenchy, prisma, şi prezintă o siluetă minimalistă, pătrată, cu unghiuri rotunjite. Sticla transparentă şi multifaţetată creează un joc al nuanţelor de roz luminos. O panglică roz, ultra feminină înconjoară gâtul sticlei.

 

Gucci Bloom Profumo di Fiori, EDP, 50 ml, 518 lei

Apa de parfum Gucci Bloom Profumo di Fiori este simbolul unei grădine fermecate, cu arome de vis, unde înflorește magia. Noul parfum floral are un flacon galben ca mierea și celebrează bucuria femeii.

Gucci Bloom Profumo di Fiori, EDP, 50 ml, 518 lei

Gucci Bloom Profumo di Fiori, EDP, 50 ml, 518 lei

Creația olfactivă debutează cu aroma dulce și îmbătătoare a iasomiei, căreia, la scurt timp, i se adaugă esența amețitoare și captivantă a florilor albe de tuberoză. Aroma este îmbogățită în continuare de tonurile intense, florale și calde de ylang-ylang. Parfumul se estompează încet, pe un val de lemn de santal și de iris, cu note pure de mosc și de benzoin.

Directorul de creație Alessandro Michele și parfumierul Alberto Morillas au creat o poveste în jurul ideii de autenticitate și de libertate absolută a femeii.

Patru femei carismatice și fermecătoare întruchipează acest parfum luminos, în universul grădinii magice. Una dintre ele este cântăreața și compozitoarea Florence Welch, recunoscută pentru stilul ei vestimentar deosebit. Celelalte sunt actrița și regizoarea Anjelica Huston, designerul Susie Cave și fotomodelul Jodie Turner Smith.

 

Givenchy L’Interdit Intense, EDP, 50 ml, 499 lei

Maeştri parfumieri Dominique Ropion, Anne Flipo şi Fanny Bal au creat împreună Eau de Parfum Intense, ca un tribut adus negrului, oferind o atingere misterioasă şi senzuală francizei L’ Interdit.

Givenchy L’Interdit Intense, EDP, 50 ml, 499 lei

Givenchy L’Interdit Intense, EDP, 50 ml, 499 lei

Buchetul alb străluceşte, mai hipnotic şi mai bogat ca înainte. Floarea de portocal din varianta iniţială devine mai îndrăzneaţă, întâmpinând nota intensă de tuberoză care intensifică acest acord fermecător.

Baza lemnoasă capătă accente orientale, prin note afumate de vetiver şi patchouli, dezvăluind o voluptate a notelor, prin boabele de vanilie prezente în parfum. Un proces de extragere la rece, folosit pentru boabele de vanilie de Madagascar asigură un rezultat de calitate înaltă.

Faţetele de ambră şi piele ale acestui parfum hipnotizează şi captivează simţurile. Magnetismul  lor aduce acest parfum la viaţă, îmbinându-se cu notele sărate şi cu acordul de absolut de susan negru prăjit.

Intensitatea şi opulenţa Eau de Parfum Intense crează o aură floral lemnos orientală, ultra-sofisticată şi Couture.

Îmbrăcat în negru, cu un interior enigmatic cu finish lăcuit, flaconul Eau de Parfum Intense întruchipează misterul.  Această transformare a siluetei iconice este hipnotică şi ne tentează la depăşirea limitei. Liniile atemporale şi senzuale ale flaconului sunt subliniate prin panglica Couture ce îmbracă gâtul sticlei şi prin logo-ul 4 G (semnătura Casei) asemenea unui sigiliu.

 

Chloé Rose Tangerine, EDT, 75 ml, 474 lei

Un parfum floral-fructat, Chloé Rose Tangerine are un caracter luminos. Debutează cu tonuri înviorătoare, de mandarine, care conferă parfumului un aer realmente vibrant. La scurt timp, în prim plan trec coacăzele negre, care dau parfumului un caracter emfatic. Inima de trandafiri aduce puritate și delicatețe compoziției. La final, lemnul dulce de cedru și tonurile moi de ambră albă rotunjesc plăcut parfumul.

Chloé Rose Tangerine, EDT, 75 ml, 474 lei

Chloé Rose Tangerine, EDT, 75 ml, 474 lei

Chloé Rose Tangerine are o culoare oranj, a cărei delicatețe îi subliniază caracterul de fructe. Chiar și funda de la gât are o nuanță neobișnuită de portocaliu, dar flaconul își păstrează designul minimalist, perfect pentru femeile moderne și sigure pe sine. Actrița Lucy Boynton a devenit chipul acestui parfum, datorită frumuseții sale și a modului perfect în care întruchipează spiritul fetei pentru care este creat parfumul.

 

Chanel Coco Mademoiselle L’eau privée (în Băneasa Shopping City)

Noul parfum Chanel este creat pentru a fi purtat în spatele ușilor închise, seara, atunci când tot ceea ce îți dorești este să fii tu însăți, în locul în care te simți cel mai bine. Mosc, iasomie și trandafiri sunt bazele unei creații ce devine sinonimă cu intimitatea.

 

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Per Lei, EDP, 50 ml, 397 lei

Noul parfum combină simplitatea naturală a notelor de pară și suc de zmeură cu acordurile de osmanthus și magnolie. Baza parfumului este o combinație senzuală de lemn de cedru, lemn de santal și mosc.

 

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Per Lei, EDP, 50 ml, 397 lei

Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Per Lei, EDP, 50 ml, 397 lei

Foto: PR

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…