Alina Burlacu ∙ September 25, 2022 ∙ 3 min read

Felul în care arată podoaba noastră capilară influențează profund modul în care ne percepem, indiferent de vârstă. Există soluții eficiente pentru cele mai mari provocări, precum rărirea și căderea părului. Află-le acum!

Fiecare femeie își dorește să aibă un păr bogat și sănătos. Însă, știai că doar 1 din 10 femei este mulțumită de părul ei, în viața de zi cu zi? Dacă schimbarea culorii și a tunsorii pot fi rezolvate cu o programare rapidă, la salon, pentru provocări mai mari, precum rărirea și căderea părului, ai nevoie de soluții și tratamente dermato-cosmetice realizate de specialiști.

Crescina, aliatul tău pentru un păr bogat și sănătos

Rărirea și căderea părului nu sunt același lucru. Rărirea părului este o afecțiune cauzată de lipsa procesului de regenerare a părului după căderea firelor din faza telogenă (presupune detașarea firelor de păr „moarte”, care sunt înlocuite de noile fire de păr), care se manifestă printr-o densitate mai scăzută a părului în anumite zone ale scalpului, definite ca „zone cu păr rărit”. În schimb, căderea părului este un fenomen în evoluție, reprezentat de detașarea firului de păr de la locul său, din foliculul pilos. De peste treizeci de ani, cercetătorii de la Labo își concentrează eforturile în dezvoltarea celor mai bune soluții împotriva răririi și căderii părului, inovând constant formulele Crescina.

Crescina Re-Growth HFSC 100%

Rărirea părului are tendința de a ne afecta într-un grad mai mare și asta deoarece duce la vizibilitatea scalpului și implicit la afectarea stării de bine. Tratamentul dermato-cosmetic sub formă de fiole pentru uz topic Crescina Re-Growth HFSC 100% susține regenerarea fiziologică a părului în zonele afectate de rărire, dacă foliculii de păr nu sunt complet atrofiați.

Crescina Tratament Complet HSSC 100%

Crescina Tratament Complet Anti-Hair Loss HSSC și Crescina Re-Growth HFSC 100% alcătuiesc un tratament dermato-cosmetic de uz topic care conține două tipuri de fiole într-un singur pachet. Fiolele Crescina Re-Growth HFSC 100% (fiole galbene) favorizează re-creşterea fiziologică a firelor de păr, iar fiolele Crescina Anti-Hair Loss HSSC (fiole transparente) sunt potrivite pentru prevenirea și combaterea cauzelor fiziologice ale căderii părului. Ingredientele active specifice prezente în formulele Crescina sunt livrate în profunzimea structurii firului de păr, nu doar pe cale transfoliculară, ci și pe cale transdermică, cu ajutorul Tehnologiei Transdermice. Brevetată și aplicată la toate tratamentele dermato-cosmetice Crescina, Tehnologia Transdermică a fost dezvoltată pentru a facilita, a controla și a garanta pătrunderea în profunzime a ingredientelor active în straturile de piele ale scalpului, favorizând astfel procesul natural de creștere a părului. Tratamentele dermato-cosmetice Crescina cu 20 de fiole sunt adecvate pentru o cură de o lună. Însă pentru cele mai bune rezultate, se recomandă o cură de minim 2 luni, care poate fi repetată de mai multe ori pe an.

Produsele CRESCINA sunt distribuite exclusiv în România de către MAGNAPHARM MARKETING & SALES și sunt disponibile în farmaciile online și offline din toată țara. Se eliberează fără prescripție medicală, fiind de cele mai multe ori recomandate de către medicii dermatologi și de către farmaciști.

Află mai multe informații pe paginile de socializare:

Facebook (http://www.facebook.com/CrescinaRomania)

Instagram (http://instagram.com/crescinaromania).

Foto: PR.

Related Posts

Viva Magenta, Viva 2023!

Viva Magenta este culoarea anului 2023: „o culoare exuberantă care promovează optimismul și bucuria”. Institutul Pantone a anunțat…

12 idei de cadouri de Moș Nicolae

Vrei să adaugi un pic din magia Sărbătorilor și în cadoul de Moș Nicolae? Te ajut cu 12…

Top 5 parfumuri pentru sezonul rece

Pentru că sezonul rece impune alte prezențe olfactive, am făcut un top 5 al parfumurilor cel mai recent…

Cosmetice coreene cu vitamina C pentru îngrijirea tenului, extrasă din cătină

Hai să îți spun o informație foarte interesantă: cătina are cu 200% mai multă Vitamina C față de…

Beauty News: Gen Z, retinol și age diversity

Cum se adaptează brandurile la Generația Z? Care este cel mai căutat ingredient pentru îngrijirea pielii în 2022?…

Top 10 măști: day&night pampering

Măștile sunt expresia răsfățului suprem. Transformă momentele libere ale zilei și orele de somn ale nopții în pretexte…

Jamie Lee Curtis, fotografii provocatoare, la 63 de ani

Cunoscută pentru rolurile din True Lies, Freaky Friday și Knives Out, Jamie Lee Curtis este și un fan…

Cum disciplinezi părul electrizat în lunile reci? Trucuri de la specialiști

În sezonul rece, îngrijirea părului devine mai dificilă. Firele rebele, părul electrizat și deshidratat îți pot distruge complet…

Momentele preferate ale unui beauty editor

Dacă mă întrebi care sunt momentele mele preferate din toate cele 24 de ore, de cele mai multe…

Katy Perry, fără pungi sub ochi și fără acnee

Cântăreața Katy Perry a reușit să obțină rezultate foarte bune pentru aspectul tenului, atât în zona ochilor, afectată…