Alina Burlacu ∙ March 6, 2021 ∙ 6 min read

Răsfățul cu Wella Professionals, la The Studio, a continuat, la început de primăvară, cu un look fresh pentru trei dintre membrele echipei A List Magazine. Cum a fost pentru noi experiența #TheChange, ce trucuri și produse au folosit cei trei specialiști Wella Professionals, vă povestim imediat.

La finalul anului trecut, am oferit trei experiențe ale transformării pentru trei #alistgirls care ne-au impresionat. The Change, provocarea Wella Professionals, a adus o culoare și o coafură fresh și pentru trei dintre membrele echipei A List Magazine.

Culoare fresh și undercut creativ

„De fiecare dată când merg la The Studio, știu că pot face schimbări radicale pentru că Wella Professionals adună cei mai talentați stiliști. Desigur, un păr fin, subțire este o provocare pentru orice stilist și, chiar și atunci când se conturează o idee de coafură, trebuie să ai curaj, exercițiu și talent să o pui în practică (în special dacă e prima oară când ești față în față cu o clientă). De data asta, stilistul Francesco Emanuel Mirancea, de la salonul Women Couture a acceptat provocarea de a da un refresh culorii și de a face un undercut. Provocarea mea a fost să văd dacă noul look îmi dă energia pe care o aveam în urmă cu câțiva ani. Răspunsul este: da! Sfatul meu: când ai chef de o schimbare radicală, dacă asta îți spune instinctul (nu vârsta sau limitările sociale), lasă-te pe mâna unui profesionist și totul va fi bine!” (Alina Burlacu, beauty editor A List Magazine)

„Alina avea anterior o culoare blond mediu roșcat și un bob crescut. I-am propus o colorare cu Illumina Color, full head, tot cu un blond mediu, dar cu irizații de auriu, mahon și roșu lăsând loc unei tunsori mai îndrăznețe. De ce am ales Illumina Color? Pentru că mi-am dorit ca rezultat final o culoare naturală, un păr sănătos și un luciu puternic. Pe partea de tunsoare, am realizat un bob ușor graduat cu un undercut creativ. Stylingul a fost realizat cu 3 produse de la Wella Professionals: Invigo Miracle BB Spray, Eimi Perfect Setting și Eimi Super Set”, explică stilistul Francesco Emanuel Mirancea, salon Women Couture (pe care îl găsești pe Instagram: @womencouture17 sau pe Facebook: Wo Men Couture).

 

 Nuanță vibrantă și păr lung, sănătos

„În cazul meu, trecuse ceva timp de când nu mi-am mai vopsit părul. Am vrut să-l las să respire după ani de colorare, decolorare și tratare termică cu placă și ondulator. Așa că venise vremea pentru un refresh stilistic, mai ales că începuseră să-mi apară și fire albe. Dar nu am vrut o schimbare majoră, simțeam nevoia de o împrospătare a culorii, deoarece eu am o nuanță naturală a părului destul de ternă. După ce m-am consultat cu stilistul Dana Arvu, am ales o culoare vibrantă, care să-mi complimenteze tonul pieleii și trăsăturile feței. Am ales vopseaua semi-permanentă Colour Touch, care nu conține amoniac și care oferă un luciu aparte părului. La final, Dana mi-a scurtat puțin vârfurile, pentru că vreau să-mi las părul să mai crească și mi l-a coafat cu placa pentru niște bucle lejere, exact cum îmi plac mie. Mă declar încântată 100% de rezultat și de-acum înainte o să-mi întrețin această culoare cu ajutorul măștii colorante Wella Professionals Color Fresh, în nuanța Rose Blaze.” (Monica Cismaru, redactor A List Magazine)

„În urma consultării cu Monica, am ales să folosesc Color Touch pentru a obține o culoare ton pe ton cu reflex vibrant, în direcția de roșu-mahon. Datorită istoricului părului ei lung, care avea un balayage, cu ajutorul vopselei demi-permanente fără amoniac Color Touch am oferit părului mai multă strălucire și hidratare, dar mai ales o culoare intense, ce evidențiază trăsăturile feței. Tehnica aplicată în vederea schimbării a fost colorarea globală, iar pentru partea de styling, am aplicat Perfect Setting din gama Invigo pentru protecție termică, strălucire și volum, urmat de uscarea părului cu ajutorul periei circulare, iar la final am  realizat un hairstyling curly-wavy cu stylerul GHD și am aplicat tușa finală cu fixativul Super Set”, explică stilistul Dana Arvu, Craft Expert WELLA Professionals România,  Color Expert cu specializare Color &Shape.

 

Look fresh, ușor de întreținut

„În pandemie, am evitat să îmi mai vopsesc părul (motivele sunt numeroase și cred că orice mămică mă înțelege perfect). Însă, acum că a venit primăvara, am simțit nevoia unei schimbări, iar când am întâlnit-o pe Alina Rau, hairstylist Wella Professionals, am avut încredere că totul va fi minunat. Și așa a fost! Alina mi-a recomandat o tunsoare care să mă avantajeze și care sa fie ușor de coafat (din nou, știți despre ce vorbesc, nu?), iar, pentru culoare, a optat pentru o nuanță care se armonizează perfect culorii mele naturale, care acoperă firele albe și care mă face să mă simt excelent. A fost o zi de răsfăț la care am tânjit un an întreg. Și a meritat!” (Nicoleta Nicolae, redactor șef www.alistmagazine.ro)

„Am discutat cu Nicoleta despre nevoile ei și am ajutat-o să obțină un refresh care să o facă să se simtă bine și care să se plieze perfect pe nevoile ei de zi cu zi. Principalul obiectiv: acoperirea firelor albe. Pentru a realiza acest lucru am folosit vopseaua permanentă Koleston Perfect de la Wella Professionals. Am acoperit, astfel, perfect firele albe și le-am creat o structură uniformă de la rădăcini la vârfuri. Culoarea am ales-o naturală, apropiată de nuanța ei, adaptată fizionomiei și culorii tenului. Schimbarea a fost și în forma tunsorii: am scurtat lungimile pentru un look fresh, ușor de întreținut. Am pus în valoare forma naturală ondulată și prin tunsoare, și prin styling. Am eliminat apa în exces din firele de păr, am folosit apoi pentru protecția firelor sprayul Thermal Image EIMI. Apoi, cu ajutorul ondulatorului, am conturat biclele, în forma lor naturală. La final, am ales Glam Mist Shine EIMI, un produs minunat care dă o strășucire aparte culorii părului”, a explicat Alina Rău, trainer Wella Professionals, top artist The Studio.

Descoperă alături de noi experiența transformării! #AskforWellaRO #TheChange.

Foto: PR (Dragoș Savu).

 

Related Posts

7 produse de machiaj pentru final de vară

Doar de 7 produse de machiaj mai ai nevoie pentru a-ți completa frumusețea, în acest final de vară….

Top 3 produse pentru îngrijirea coreeană a pielii

Luminos, curat și foarte bine hidratat, aceastea sunt calitățile tenului pe care le obții atunci când folosești cele…

10 propuneri fresh pentru un ten luminos

O dată pe săptămână, păstrează o jumătate de zi liberă, de răsfăț, doar pentru tine. Pregătește o infuzie…

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…