Alina Burlacu ∙ January 27, 2023 ∙ 2 min read

Dacă ar fi să te gândești la 3 lucruri de preț, lucruri pe care le poți investi în tine, ce ți-ar veni prima oară în minte?

Te-ai gândit? Timpul cu tine și exclusiv pentru tine ce loc ocupă? În era în care viteza ne conduce viețile pe fast forward, uităm adesea să învățăm să ne dăruim timp! Timp atât pentru sănătatea emoțională, cât și pentru sănătatea fizică. Și nu întâmplător am ales să spunem că “uităm să învățăm” – ne ocupăm de familie, de sarcinile de la birou, de afaceri, de prieteni, însă cumva ajungem să ne punem pe ultimul loc. Iar dacă nu ești TU motorul pentru tine, iar acel motor nu este în echilibru, cum să poți face față tuturor încercărilor? Oare ai învățat cum să îți acorzi timp?

Beauty Connection este un loc aparte, având o locație în București, dar și în Cluj-Napoca, în care experiența clientelor este pe primul loc. O experiență și o abordare diferite față de clasicele clinici de tratamente corporale și epilare definitivă. Un loc în care îți lași grijile la ușă și, încet-încet, te relaxezi într-o atmosferă care ne aduce aminte de spa-urile thailandeze, o oază de liniște în cadrul căreia terapeuții își dedică timpul pentru bunăstarea ta, atât fizică, cât și psihică!

În acest an, determinați să ajute la propagarea acestui mesaj – de a învăța femeile să își acorde măcar câteva ore doar pentru ele – Beauty Connection a lansat probabil unul dintre cele mai inedite proiecte: Abonamentul Me First. Acesta înglobează 4 vizite/lună la salon într-un pachet special care include toate serviciile pe care Beauty Connection le pune la dispoziție (epilare definitivă, remodelare corporală, tratamente faciale, masaj, lifting nechirurgical). Cu siguranță, aspectul spectaculos este cel financiar, deoarece odată cu achiziționarea abonamentului poți economisi până la 54%, față de varianta în care ți-ai achiziționa serviciile individual! Pe scurt, economisești bani, câștigi TIMP pentru tine!

Meriți să te pui pe primul loc, cu asta nu ne putem contrazice, de ce să nu începi chiar de mâine? Abonamentul Me First este disponibil într-un număr extrem de limitat (doar 50 de norocoase vor putea beneficia de acest super pachet) și îl poți studia în detaliu aici: https://beautyconnection.ro/abonamente/ (P)

Related Posts

Diane Keaton, despre bărbații din viața ei: Al Pacino, Warren Beatty, Woody Allen și Keanu Reeves

Diane Keaton rememorează fostele ei relații cu nume mari de la Hollywood, printre care se numără Al Pacino,…

Andrea Bocelli își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From Andrea Bocelli

Celebrul tenor italian Andrea Bocelli (64 de ani) își lansează documentarul muzical The Journey: A Music Special From…

Cozonacul lui Scărlătescu, secretele gustului de sărbătoare

Celebru pentru preparate sale pline de savoare, realizate după rețete tradiționale, Chef Cătălin Scărlătescu ne dezvăluie trucurile sale…

Cât de des ar trebui să folosești măștile faciale pentru o piele sănătoasă

Vrei ca tenul tău să benficieze de toți nutrienții furnizați de produsele de îngrijire folosite regulat? În acest…

Brooke Shields își lansează documentarul autobiografic Pretty Baby

Brooke Shields (57 de ani) urmează trendul vedetelor care își lansează documentare autobiografice, după modelul Selenei Gomez și…

Alist Bazar. Noutățile săptămânii

Primăvara vine cu multe noutăți, dintre cele mai variate. Iată ce ne-a atras atenția! Givenchy lansează Gentleman Society, parfumul…

BRD a pregătit un super concurs pentru luna aprilie și te așteaptă și la Half is Free, cu alte surprize

Pentru că primăvara e cel mai bun prilej de reinventare, BRD ți-a pregătit un super concurs în luna…

Spike și Smiley lansează piesa „Copacul”

Spike a lansat o piesă emoționantă, alături de Smiley. „Copacul” este o piesă pop cu influențe hip-hop, care…

Prânz cu redacția A List Magazine

Noi, când muncim, MUNCIM, când ne distrăm, ne DISTRĂM și când mâncăm, pai chiar MÂNCĂM! Redacția A List…

Vedete care regretă anumite proceduri estetice și care au renunțat la fillere și la implanturi

E drept, auzim de cele mai multe ori despre proceduri de înfrumusețare cu fillere și cu implanturi cu…