Maria Stefan ∙ October 12, 2019 ∙ 2 min read

Toamna vine cu multe noutăți, iar noi, fetele din redacția A List Magazine, ne-am hotărât să facem mici schimbări în viața noastră. Nicoleta s-a hotărât să adopte un stil de viață mai sănătos, Alina vrea să aducă puțină culoare în garderoba ei, Monica vrea să afle care este machiajul perfect pentru ea, iar eu, încântată de noutățile aduse de noua gama Avon Distillery, le-am sugerat fetelor produsele ideale pentru tenul lor.

Gama Avon Distillery aduce în prim plan produse obținute din ingrediente naturale, fără parfum și iritanți, fiind potrivite pentru toate tipurile de piele. Cele 5 produse sunt menite să acopere toate nevoile pielii pe tot parcursul zilei. Așadar, putem vorbi despre 5 produse născute din ideea de “green beauty” pe care orice femeie ar trebui să le introducă în rutina sa de skincare: demachiantul Clean Break, uleiul facial Purify, crema de zi cu SPF mineral Shade The Day, crema de noapte Sleep Potion și pudra cu 100% Vitamina C – C Shot.

Pudra C Shot este concepută pentru a fi combinată fie cu uleiul facial Purify, un ulei regenerant care nu încarcă tenul, fie cu crema de noapte Sleep Potion – aliatul tău pentru hidratarea perfectă pe timp de noapte, fiind ideală pentru aplicare înainte de culcare. Crema de zi Shade The Day conține SPF mineral, dar și ingrediente care îți asigură hidratarea optimă pe tot parcursul zilei.

Cât despre demachiant, acesta este un game changer! Textura sa se transformă în contact cu pielea și topește machiajul în doi timp și trei mișcări! Dacă ești curioasă ce impresie ne-a lăsat nouă gama AVON Distillery, te invităm să urmărești noul episod Keeping up with Alist!

Gama AVON Distillery va fi disponibilă în România începând cu 17 octombrie.

Related Posts

Rujul perfect pentru nuntă

Indiferent dacă ești mireasa sau ai statutul de invitată, dacă vrei să arăți senzațional în pozele de la…

Vara perfectă pentru noi

Vine vara, bine-mi pare! Nu știm alții cum sunt, dar noi iubim vara, pentru că ziua este lungă…

Safe Zone: sfaturile experților pentru îngrijirea părului, vara

Am apelat, din nou, la sfaturile stiliștilor, nutriționiștilor și dermatologilor pentru a ne asigura că vom avea un…

Sărbătorește viața!

Numărul 1 în Spania, Italia și Portugalia atunci când vine vorba de produsele dermatocosmetice pentru piele și păr,…

Manifest pentru strălucire

Trebuie să strălucim în fiecare zi! Așa spune campania „Manifest pentru strălucire” lansată de Splend’or și așa confirmă…

Ce te face să te simți sexy? Vedetele răspund

Ce te face să te simți sexy? Privirea unui bărbat, hainele croite bine, o siluetă fit și multe…

Ce preferă pielea ta: autobronzare sau albire?

Cum ai vrea să arate pielea ta? Mai luminoasă și fără pete pigmentare? Sau în nuanța caramelului, dar…

L’Oréal și UNESCO susțin femeile din domeniul cercetării prin lansarea unei noi ediții a programului de burse private L’Oréal – UNESCO „Pentru Femeile din Știință”

L’Oréal România și Comisia Națională a României pentru UNESCO continuă să sprijine și în acest an comunitatea științifică…

Protecție solară în fiecare zi

Radiaţiile UV reprezintă ameninţarea invizibilă de care te poţi proteja, cu încredere, aflând mai multe despre protecţia solară,…

Cum a fost la lansarea revistei A List Magazine – vară 2022 (VIDEO)

#allwhite a fost tema petrecerii de vară pentru lansarea celui mai nou număr A List Magazine și invitații…