Alina Burlacu ∙ March 16, 2021 ∙ 5 min read

Ştii deja că soarele este responsabil pentru îmbătrânirea prematură a tenului şi protecţia solară te ajută să te aperi de aceasta. Ei bine, noi îţi prezentăm o noutate ce nu doar protejează, ci şi corectează semnele de îmbătrânire: Anthelios Age Correct SPF 50.

 

Suntem convinse că abia aştepţi să profiţi cât mai mult de soare, dar, înainte de a-ţi face planuri pentru băile de soare, ori înainte de a pune piciorul în afara casei pentru o plimbare mai lungă, adu-ţi aminte de următoarea cifră: 80% din îmbătrânirea pielii este cauzată de razele UV.

 

La ce se referă acţiunea nocivă a razelor soarelui?

Efectele razelor solare asupra îmbătrânirii premature a pielii nu se văd imediat, de aceea este uşor să le ignori şi să uiţi de protecţia solară, însă, atunci când acestea devin vizibile, îţi doreşti să poţi da timpul înapoi. Este important să ştii că protecţia solară este esenţială pe tot parcursul anului, pentru o piele sănătoasă, deoarece razele UV reprezintă un pericol pe toată perioada anului. Asta înseamnă că nu ar trebui să îţi protejezi pielea împotriva razelor solare numai atunci când eşti în vacanţă la mare sau la munte. Pe tot parcursul anului, pielea (în special tenul) este expusă la acţiunea nocivă a razelor UVA şi UVB. Pentru a înţelege de ce este atât de important să îţi protejezi pielea îţi spunem cum acţionează razele UVA şi UVB pe piele: 1. Razele UVB pătrund în straturile superficiale ale epidermului, fiind principalele responsabile pentru aspectul bronzat al pielii, în acelaşi timp sunt vinovate de arsurile de la nivelul pielii, şi, mai important, de apariţia cancerului de piele. 2. Razele UVA trec chiar şi prin plafonul de nori ori prin sticlă şi pătrund în profunzimea pielii, în derm. Fiind prezente tot anul, acestea cauzează daune profunde în piele.

 

Cum arată semnele îmbătrânirii?

Pentru a înţelege mai bine cum va arăta pielea fără protecţie solară, am apelat la experienţa unui specialist în îngrijirea pielii. „Ştii care sunt primele semne ale îmbătrânirii pielii determinate de soare sau de radiaţia ultravioletă? Acele pete maronii din zona pomeţilor, nasului, umerilor, asemănătoare pistruilor şi care nu dispar în timpul sezonului rece. Se pot observa chiar din adolescenţă. Mult mai târziu apar modificările de elasticitate, de tonus, ridurile”, explică doctor Mara Mihai, medic specialist dermato-venerologie.

 

Protecţie şi fotocorecţie a pielii cu Anthelios Age Correct SPF 50

Până acum ţi-am spus doar efectele adevărate, dar îngrozitoare ale soarelui. Este timpul pentru veştile bune aduse de noul produs hibrid Anthelios Age Correct SPF 50 de la La Roche Posay, un produs inovator care protejează de viitoare semne ale îmbătrânirii prin faptul că oferă protecţie solară şi, în acelaşi timp, corectează aspectul pielii, datorită ingredientelor active anti-rid. Esenţial de ştiut: este pentru toate tipurile de ten!

 

Cea mai bună îngrijire anti-îmbătrânire este protecţia solară.

Cu noua generaţie de produse de protecţie solară este posibilă corectarea semnelor de îmbătrânire induse de expunerea repetată zi de zi la razele UV. Formula noului Anthelios Age Correct SPF 50 conţine ingrediente active corectoare, precum Acid Hialuronic Fragmentat, Phe-Resorcinol şi Niacinamidă + TEHNOLOGIA CELLOX-B3, care oferă o protecţie solară ridicată împotriva razelor UVB şi UVA, precum şi împotriva poluării şi oxidării tenului, care cauzează foto-îmbătrânirea prematură. Formula conţine tehnologia Netlock, o tehnologie modernă care permite o protecţie foarte ridicată anti UVA într-o textură lejeră, fără uleiuri, ce oferă o hidratare de până la 24 de ore, cu rezistenţă foarte ridicată la apă, transpiraţie şi nisip. Nu lasă urme albe şi este uşor absorbită în piele. În plus este hipo-alergenică şi non‑comedogenică.

 

 

Active SkinWear

Vorbeam despre protecţia superioară împotriva UV, care întâlneşte eficienţa unui produs de îngrijire cu efecte anti-îmbătrânire. Fiecare ingredient activ din Anthelios Age Correct SPF 50 a fost ales specific pentru rezultatele dovedite împotriva semnelor îmbătrânirii: • Acidul Hialuronic Fragmentat pătrunde în adâncimea pielii pentru un efect de umplere vizibil. • Phe-Resorcinol corectează petele pigmentare şi oferă luminozitate pielii. • LHA exfoliază gentil pielea şi elimină celulele moarte. • Niacinamida calmează pielea, are un efect puternic anti-roşeaţă şi anti-pigmentare. • La acestea se adaugă: CELLOX-B3 TECH filtre UV, Vitaminele B3 şi E , precum şi Apa Termală La RochePosay.

După 4 săptămâni…

Care sunt rezultatele la care te poţi aştepta după doar 4 săptămâni de utilizare a noului Anthelios Age Correct SPF 50:

-15% Riduri şi Linii Fine*

-26% Pete Pigmentare**

+15% Elasticitatea Pielii***

* Analiză instrumentală de imagini a ridurilor şi liniilor fine, 24 femei, 4 săptămâni.

** Test clinic, 50 femei, 4 săptămâni.

*** Test instrumental, 24 femei, 4 săptămâni.

 

Anthelios este gama No.1 de protecţie solară recomandată de medicii dermatologi din România şi recomandată de peste 60.000 de medici dermatologi la nivel global. Anthelios oferă soluţii de protecţie solară pentru toate tipurile de ten, cu produse adaptate fiecărei nevoi ale pielii. Pionier în domeniu, La Roche-Posay reinventează protecţia solară de mai bine de 25 de ani, mereu trecând de limitele categoriei. În acest moment, eficacitatea soluţiilor de protecţie solară Anthelios au fost dovedite de 32 de studii clinice şi 33 de publicaţii.

 

Foto: La Roche-Posay.

Related Posts

Vara îți afectează pielea. Află cum și în ce fel

Pe timp de vară, obiceiurile tale se schimbă: ieșirile sunt mai frecvente, petreci mai mult timp afară și…

Trendul care ți-ar putea salva părul

Salvatorul părului tău ar putea fi, în această vară, accesoriul statement al starurilor rock în anii 1980. Îți…

Cum să readuci la viață părul lipsit de vitalitate?

Ai părul uscat și lipsit de vitalitate din cauza expunerii excesive la soare fără protecție, vopsirii prea dese…

Prea cald pentru sport? Ce zici de stretching?

Vedete ca Hailee Steinfeld și Halle Berry s-au lăsat fotografiate, de multe ori, în poziții de stretching, iar…

7 greșeli frecvente care agravează arsurile solare

Uneori ne ia valul și uităm cât timp am stat afară, sub lumina intensă a soarelui, fără protecție…

Cum să tunzi, să colorezi și să coafezi părul creț

Deși tinde să fie gros și rigid, părul creț nu este deloc mai puternic decât părul drept, ba…

Evrika! Am descoperit rutina de beauty care te ajută să scapi de petele pigmentare și să ai un ten luminos

Vara este pentru mine un fel de inovație a Naturii, prin explozia ei de culori, simțuri, posibilități, iar…

Tipsuri pentru folosirea pudrelor bronzante

Păstrează pe piele acea atingere a soarelui intensă și luminoasă cu ajutorul pudrelor bronzante și a trucurilor makeup…

Schimbări de look: Charlize Theron, Selena Gomez, Léa Seydoux

Fie că au chef de o coafură de vară, de un refresh sau fac parte dintr-un scenariu în…

Skincare: cum să te răcorești într-o zi toridă

Te uiți la prognoza meteo și în jurul tău, dar tot nu îți vine să crezi: termometrele au…